Με κόσμο στην Καλαμπάκα ο Πιερικός

Ο πρωτοπόρος Πιερικός εξέδωσε ανακοίνωση για την ναύλωση πούλμαν για μεταφορά φιλάθλων του στον αγώνα του Σαββάτου στην Καλαμπάκα με τον Α Σ Μετέωρα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η ανακοίνωση: 

«Ο ΣΦΚ Πιερικός, μετά την μεγάλη παρουσία των φιλάθλων του συλλόγου στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο Γ. Μητσιμπόνας με την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, θέλοντας να ενισχύσει και να βοηθήσει το φίλαθλο κοινό να βρίσκετε κοντά στην ομάδα, προτίθεται να προσφέρει δωρεάν την μετακίνηση των ενδιαφερομένων φιλάθλων στον εκτός έδρας αγώνα στην πόλη της Καλαμπάκας με την ομάδα του Α.Σ. Μετεώρων ναυλώνοντας  λεωφορείο.

Το λεωφορείο που θα διατεθεί θα είναι 70 θέσεων και ως εκ’ τούτου για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή τουλάχιστον 40 ατόμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019 και ώρα 20:00 να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του υπ. Γραφείου τύπου και Επικοινωνίας Παναγίτσα Κων/νου 697860719 ή του Γενικού Αρχηγού κ. Θεοχάρη Μάκη 6977774547.

Υ.Γ.  ΔΩΡΕΑΝ είναι μόνον η μετακίνηση των φιλάθλων. Το κόστος εισιτηρίου για την είσοδο στο γήπεδο επιβαρύνει τον συμμετέχοντα.»