Κωστένογλου: «Άνοδος και για τον 3ο!»

Ο Νίκος Κωστένογλου εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Άρης θα καταφέρει να ανέβει στην Super League ως τρίτος, αν οι αρμόδιοι αποφασίσουν σωστά και δίκαια.

«Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε το παιχνίδι. η ομάδα μας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Έκανε 11 τελικές, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο. Κυριαρχήσαμε κατά κράτος, η Λαμία δεν πάτησε στην περιοχή μας. Αυτό που μας έλλειπε ήταν το γκολ. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο μας. θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως αρμόζει στην ομάδα μας».

«Κρίνετε εσείς καλύτερα τα πράγματα. Βελτιώθηκε αρκετά η ομάδα. Χαθήκανε κάποιοι βαθμοί σε Τρίκαλα και Σέρρες. Η πίεση που υπήρχε των 9 βαθμών ήταν η μεγάλη τροχοπέδη. Από εκεί και πέρα πήραν και κάποια αποτελέσματα οι αντίπαλοί μας που ίσως δεν έπρεπε να πάρουν βαθμούς».

«Θα φανώ υπερβολικός, αλλά πιστεύω πως δεν τελείωσε τίποτα όσον αφορά την άνοδο. Έχω την πεποίθηση πως ο ΑΡΗΣ θα βγει ως τρίτος. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, πίστευα πως θα είναι ο ΑΡΗΣ. Τα αίτια δεν είναι ένα. Είναι μία σειρά πραγμάτων που οδηγεί σε αυτό το πλεονέκτημα. Η στεναχώρια είναι μεγάλη. Στον σχεδιασμό υπήρχε σέντερ φορ, υπήρχε ο Τζεμπούρ, άσχετα αν αποχώρησε. Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά αυτόν τον απολογισμό. Δεν μας εκφράζει η 3η θέση. Η προκήρυξη του ΚΑΠ αναφέρει πως όταν μία ομάδα δεν πάρει άδεια, ανεβαίνει ο τρίτος. Δεν ζητώ μια χαρισματική απόφαση, αλλά αυτό γνωρίζω και τα λέω δημόσια. Αυτό είναι το δίκαιο να γίνει αυτή την στιγμή, βάσει του ΚΑΠ».