Κόστιτς: «Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το ματς !»

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τον αγώνα Απόλλων Λάρισας-Α Ο Τρίκαλα 3-1 με τον Κόστιτς να λέει ότι δεν ήταν προετοιμασμένη η ομάδα να πιστέψει κάτι καλό σε αυτό το ματς και ότι έπαθαν μπλακ άουτ στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία ευθύνη. 

Μίλος Κόστιτς (A O Tρίκαλα) : «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Στα πρώτα 45 λεπτά πάθαμε μπλακ – άουτ και χάναμε τις θέσεις μας. Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ από κόρνερ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το ματς. Στο δεύτερο κοντρολάραμε το ρυθμό, είχαμε μια ευκαιρία μεγάλη να μειώσουμε και άλλο μετά το πέναλτι αλλά στο τέλος χάσαμε το ματς. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε τους πόντους στην ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ και πρέπει και οι παίκτες να αναλάβουν την δική τους ευθύνη»

Άριαν Μπελά (Απόλλων Λάρισας) :   «  Στο πρώτο μέρος κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και όνειρό μας είναι να πάμε στα πλέι οφ. Στο β’ μέρος και ενώ προηγούμασταν 3-0 προσπαθήσαμε τα παιδιά να ξεκουραστούν να μην έχουμε πολλά τρεξίματα καθώς ακολουθεί και το ματς στο Βόλο.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν και εύχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία. Εμείς πάμε να παίξουμε στο Βόλο που άξια βγήκε αυτό που μπορούμε, κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και όνειρό μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ».

Κώστας Σκούπρας (παίκτης Απόλλων Λάρισας) : «Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε σαν ομάδα ένα πολύ καλό πρόσωπο. Τα Τρίκαλα γνωρίζαμε ότι παλεύουν για τη σωτηρία, στο πρώτο μέρος πετύχαμε τρία όμορφα γκολ και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα τέρματα. Στο β’ μέρος λόγο του αποτελέσματος που είχαμε μπήκαμε χαλαρά αλλά και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και συνεχίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι τα πλέι οφ. Αφιέρωσα το γκολ που πέτυχα στο γυμναστή της ομάδας και την κοπέλα μου».