Κοτσίρας » Καλώ δημόσια να πείτε το όνομα που εννοείτε ότι έπαιρνε μίζες-Να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι της ομάδας και οι γονείς»

Νέα ανάρτηση από τον πρώην προπονητή της Κ18 της ΠΑΕ , Μανώλη Κοτσίρα, ο οποίος ζητά δημόσιες απαντήσεις από τους υπεύθυνους της ομάδας και τον πρώην τεχνικό διευθυντή του τμήματος, για όσα γράφτηκαν  σε ανακοινώσεις του Δ. Σίτσα. Αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο facebook τα εξής:

» Επειδή δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχω μάθει να μην απαντώ και να κρύβομαι και επειδή στην τελευταία σας ανακοίνωση μιλήσατε για μίζες και χαρτζιλίκια.
1. Καλώ δημόσια να πείτε το όνομα που εννοείται ότι έπαιρνε τις μίζες και τους προηγούμενους προπονητές της κ19 να πάρουν θέση.
2. Μιλάτε για κατάλοιπα των προηγούμενων ετών όταν αυτήν Κ19 έχει φτάσει τελικό, ημιτελικό και πέρυσι ήταν σε έναν όμιλο με 4 ταξίδια στην Κρήτη, στην Σπάρτη και στην Αθήνα… και όπου πήγε όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια. Είχε προπονητές ονόματα που έχουν καριέρα στην Α’ Εθνική και ανθρώπους από αυτήν την πόλη που ασχολούνται χρόνια με τον αθλητισμό και δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα…
3. Οταν μιλήσατε πρώτη φορά για συνδρομή στα γραφεία της ομάδας, σας είπαμε μαζί με τον γενικό αρχηγό και το γραφείο τύπου ότι θα γελάσουν και τα τσιμέντα και ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό και εσείς δηλώσατε στα παιδιά ότι άμα δεν πληρώσουν δεν θα ξαναπάει κανείς στην μεγάλη ομάδα και οτι θα τους παρατήσει ο πρόεδρος στο έλεος του Θεού και ότι είναι αχάριστοι οι παίχτες και μέσα σε όλα αυτά λέτε στον γενικό αρχηγό να μην ξανά ασχοληθεί με την Κ18 γιατί δεν ξέρει και δεν έχει λόγο έναν άνθρωπο που όσο χρόνια ασχολήθηκε δεν είχε τέτοια προβλήματα…
4. Θα ζητήσω δημόσια επίσης να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι της ομάδας και να πούνε τι έγινε την μέρα της παραίτησης μου!!! Μετά από μια κουβέντα με τον γενικό διευθυντή της ομάδας αποφάσισα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά και φεύγοντας έβγαλα μια ανακοίνωση μόνο με ευχαριστίες… ευτυχώς που δεν ευχαρίστησα και εσάς γιατί είστε ο άνθρωπος που κατάλαβα πόσο βρώμικο είναι το ποδόσφαιρο και μέχρι και σήμερα σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαι με αυτό και να αποχωρήσω…. Φανταστείτε πόσα παιδιά το σκέφτονται αυτό τώρα.
5. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουν θέση όλοι γονείς, παίχτες, διοίκηση και να πούνε μόνο αλήθειες.
6. Τελικά στα Τρίκαλα τι ήσασταν; Τεχνικός διευθυντής; Προπονητής; Μάνατζερ; Αντικαταστάτης του Αμανατίδη…. γιατί το δηλώνατε και αυτό.

ΥΓ Τα Τρίκαλα ανήκουν στον κόσμο τους…. εσείς νομίζατε ότι ανήκουν σε εσάς… όλοι είμαστε αναλώσιμοι η ομάδα όμως θα είναι πάντα εδώ!!!