Κοτταράς/ Στην football league οι δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής

O τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Κοτταράς, και παλιός τερματοφύλακας του Α.Ο. Τρίκαλα, μίλησε για την υπόθεση της αποβολής της Κέρκυρας, μέσω της οποίας η «ελαφρά ταξιαρχία» επιδιώκει να κερδίσει την άνοδο στην Super League. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς εδώ και δύο μήνες φωνάζουμε ότι πρέπει να είμαστε στη Super League. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κάνει λόγο για αποβολή της Κέρκυρας. Δεν υπάρχει ούτε τοποθέτηση της Κέρκυρας στην τελευταία θέση, ούτε αφαίρεση βαθμών. Δεν βλέπω τον τρόπο επομένως πώς θα σωθεί ο Λεβαδειακός».

Για τη πρόθεση της Super League να επικυρώσει αύριο τη βαθμολογία: «Από ότι πληροφορούμαστε η Κέρκυρα θα προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ίσως να το κάνει αυτό ακόμη και σήμερα. Η προσφυγή από ότι μαθαίνουμε θα εκδικαστεί την επόμενη Τρίτη και απόφαση θα βγει την άλλη Πέμπτη. Ενδεχομένως να κάνουν επικύρωση με αστερίσκους».

Για το τι μέλλει γενέσθαι στην Football League και την προσπάθεια του Άρη: «Δυο θέσεις έχουν αδειάσει ήδη. Προσωπική μου άποψη και από αυτά που αντιλαμβάνομαι η Κέρκυρα θα αποβληθεί και από τη Β’ Εθνική αν καταδικαστεί στο διαιτητικό δικαστήριο. Πιστεύω ότι και οι τέσσερις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής θα ανεβούν στην Football League».