ΛΑ.ΣΥ.Ελασσόνας με αφορμή τον τραυματισμό του Γερεντέ: Να επανδρωθεί άμεσα το Κ.Υ. Ελασσόνας με ασθενοφόρα και προσωπικό

Ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σελλάνων στον αγώνα με τη γηπεδούχο ομάδα του ΠΟΕ και η καθυστέρηση μιας ώρας του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ να φτάσει στο χώρο του γηπέδου γιατί εξυπηρετούσε άλλο περιστατικό του Δήμου Ελασσόνας, καταδεικνύει για ακόμα μια φορά τις μεγάλες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού που αφήνουν απροστάτευτη την υγεία του λαού και των παιδιών του.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν σχεδόν έξι χρόνια, όταν τότε ποδοσφαιριστής του ΠΟΕ τραυματίστηκε και το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 45 λεπτά.

Ο Δήμος Ελασσόνας με τα 52 δημοτικά διαμερίσματα και τις μεγάλες αποστάσεις, δεν μπορεί να καλυφθεί με δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτές τις καθυστερήσεις στην διακομιδή τραυματιών και ασθενών.

Γι’ αυτό απαιτούμε:

– Να επανδρωθεί άμεσα το  Κέντρο Υγείας Ελασσόνας με ασθενοφόρα και προσωπικό.
– Να υπάρχει ασθενοφόρο έξω από τα γήπεδα όταν διεξάγεται ένας αγώνας.
– Να υπάρξει μέριμνα από την ΕΠΟ για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.
Οι ποδοσφαιριστές της Γ΄ Εθνικής είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και οι πιο πολλοί από αυτούς είναι εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μπορεί τέτοιες τραγικές καθυστερήσεις να τους στοιχίσουν πέρα από το μεροκάματο και την ίδια τους τη ζωή.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σελλάνων περαστικά και ταχεία ανάρρωση.
Ευχαριστήριο και «περαστικά» από τον ΠΟ Ελασσόνας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟ Ελασσόνας αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του, στην γιατρό του αγώνα της περασμένης Κυριακής ΠΟ Ελασσόνας – ΑΟ Σελλάνων, κυρία Ελένη Σκρέτα.

Η εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία της ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία και ψυχραιμία στο σοβαρό τραυματισμό νεαρού αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κλιμάκιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκε άμεσα με τους ανθρώπους του στον αγωνιστικό χώρο για να συνδράμουν με τις γνώσεις τους στην παροχή πρώτων βοηθειών στον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γερεντέ περαστικά, ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους».

ΠΗΓΗ www.elassona884.gr