Λήξη σεζόν με όμορφη βραδιά στην Ακαδημία ΑΟΤ

Πέρασε μια ακόμη σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα. Το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φλαμουλίου η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την αγωνιστική χρονιά 2018-19. Παιδιά, προπονητές , γονείς και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας βρέθηκαν στο γήπεδο, σε μια πολύ όμορφη βραδιά .

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΔΩ 

Διεξήχθη και το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς γονείς-παιδιά όπου με ανατροπή τα παιδιά επικράτησαν των μεγαλύτερων οι οποίοι είχαν και την ενίσχυση του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλιτζάκη .
Ακολούθησε μίνι γιορτή με φαγητό, χυμούς, αναψυκτικά και …μπύρες για τους μεγαλύτερους τα οποία ήταν προσφορά του «Αθλέτικ Παρκ».

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Κώστας Καρακούσης, ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά η οποία είχε πάρα πολλές δραστηριότητες με αγώνες, προπονήσεις και όμορφες παραστάσεις και εμπειρίες, τους προπονητές για την δουλειά που προσέφεραν στα παιδιά, τους γονείς για την στήριξη , την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΤ και όλους όσοι στήριξαν και την φετινή προσπάθεια. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πετυχημένη σεζόν της «κυανέρυθρης» οικογένειας.
Σε λίγο καιρό , η Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα , θα έχει το δικό της Αθλητικό Κέντρο. Ο μεγάλος αυτός στόχος θα είναι μια πραγματικότητα σε λίγους μήνες.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ