Με επιτυχία οι εξετάσεις μαύρων και έγχρωμων ζωνών για τα παιδιά του ΑΓΣ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1 Ιουλιου και την Πέμπτη 2 Ιουλίου οι προαγωγικές εξετάσεις αλλαγής επιπέδου εγχρώμων ζωνών στον ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου λαμβάνοντας υπόψιν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αθλητές ανά γκρουπ και σε διαφορετικές ώρες παρουσίασαν την ύλη της αντίστοιχης ζώνης στον εξεταστή κ. Mακρυγιάννη Δημήτριο ο οποίος είναι ο προπονητής του συλλόγους Γένεσις Γιαννιτσών. Η διαδικασία των εξετάσεων στο Taekwondo έχει σαν σκοπό πέρα από το γνωστικό αντικείμενο και την αξιολόγηση των αθλητών ,την προσπάθεια για την επίτευξη ενός στόχου , μαθαίνοντας έτσι ότι όλα είναι ικανά , εάν θέσουμε έναν στόχο και μέσω της προσπάθειας θα επιτευχθεί.

Επίσης το Σάββατο 27 Ιουνίου στη Λάρισα διεξήχθησαν οι εξετάσεις Νταν μαύρων ζωνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό. Επτά καινούργιες μαύρες ζώνες και ένα δεύτερο νταν προστέθηκαν στο δυναμικό του συλλόγου έπειτα από προσπάθεια περίπου πέντε χρόνων. Τους καλοσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια των μαύρων ζωνών .

Ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παλαύρας  και το Δ Σ συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες , για την προσπάθειά τους, την συμμετοχή τους και την προσήλωση τους στις προπονητικές και αγωνιστικές διαδικασίες.