Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ¨Βασίλης Βαργιάμης¨

Με πολύ δυνατά παιχνίδια και πολύ συγκίνηση έπεσε η αυλαία του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά volley γυναικών ΄ΒΑΣ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ¨ Νικητής σ΄αυτό το πρώτο τουρνουά, που έγινε στη μνήμα του Βασίλη Βαργιάμη, παλιού αθλητή του Συλλόγου και μεγάλου εργάτη του αθλητισμού στα Τρίκαλα, αναδείχτηκε ο Άρης που στον Τελικό νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Νωρίτερα στο μικρό τελικό η ΕΑ Λάρισας νίκησε με το ίδιο σκορ τον οικοδεσπότη Ασκληπιό, κατακτώντας την 3η θέση.

Πριν το τέλος του τελικού μέσα σε κλίμα συγκίνησης η Διοίκηση του Ασκληπιού δια του Προέδρου κ. Κεραμιώτη παρέδωσε μία φανέλα με το όνομα του Βασίλη Βαργιάμη και τον αριθμό που είχε όταν αγωνιζόταν, στο γιό του Βασίλη, Γιώργο.

Σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος , Άρης Θες/νίκης, Αίας Ευόσμου, ΕΑ Λάρισας και Ασκληπιός δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα συμμετοχής.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του διήμερου Τουρνουά

Σάββατο 3/10

Άρης – ΕΑ Λάρισας 3-2

Αίας Ευόσμου – Ασκληπιός 3-2

Κυριακή 4/10/20

ΕΑ Λάρισας – Ασκληπιός 3-0

Άρης – Αίας Ευόσμου 3-0

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Α Σ Ασκληπιός ευχαριστεί δημόσια όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο για την ομαλή διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Τουρνουά volley ¨ΒΑΣ. ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ¨. Ειδικότερα ευχαριστούμε

α. Τον Δήμο Τρικκαίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε αρωγός στο μεγάλο αυτό γεγονός. Ενέργειες σαν κι αυτές βοηθάνε την ανάπτυξη του Αθλήματος  του volley  σε τοπικό επίπεδο, δείχνουν τον δρόμο του Αθλητισμού στους Νέους και τις Νέες αλλά και κάνουν γνωστή για άλλη μία φορά την Πόλη των Τρικάλων στην μεγάλη αθλητική οικογένεια.

β.  Την Διοίκηση και το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου για την μεγάλη βοήθεια στην διοργάνωση.

γ Τα ΜΜΕ, γραπτού και Ηλεκτρονικού τύπου για την κάλυψη του Τουρνουά.

δ. Τους Διαιτητές κ. Χλωρό Χρ. Βήττα Βασ. και Σφονδύλη Δημ. για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

ε. Τις διοικήσεις των ομάδων Άρης Θεσ/νίκης, Αίας Ευόσμου, ΕΑ Λάρισας, που με μεγάλη χαρά τίμησαν αυτό το μεγάλο γεγονός.

ζ. Τους Προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων

η.  Ιδιαίτερα όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τις αθλήτριες των 4 ομάδων που μέσα σ΄αυτό το διήμερο μας προσφέρανε μεγάλους αγώνες με έντονες συγκινήσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, με την ευχή και την πεποίθηση το τουρνουά να γίνει θεσμός φέρνοντας την επόμενη χρονιά περισσότερες ομάδες για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.