Με προπονητή τον πολύπειρο Βαγγέλη Καμινάρη ξεκινά στην Α2 ο Ασκληπιός

Αρχίζει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Βόλεϊ γυναικών. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό κλειστό , η ομάδα του Ασκληπιού υποδέχεται την Σταυρούπολη στο εναρκτήριο παιχνίδι. Η ομάδα των Τρικάλων συμμετέχει στον Β όμιλο της Β ζώνης. Συνολικά οι ομάδες είναι 8.

Η 1η αγωνιστική

Ασκληπιός Τρικάλων-Σταυρούπολη
Αργώ Βόλου-Πρέβεζας
Ηρακλής Γέφυρας-Φιλαθλητικός Λάρισας
Γιάννενα-ΕΑ Λάρισας

Ο προπονητής του Ασκληπιού  Βαγγέλης Καμινάρης

Ο Βαγγέλης Καμινάρης είναι ο προπονητής της ομάδας του Ασκληπιού. Ένας άνθρωπος με πάρα πολλά χρόνια θητείας στον χώρο της πετοσφαίρισης . Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος άδειας προπονητή Α΄ Κατηγορίας  και επίσημο μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών πετοσφαίρισης .

Με την προπονητική ασχολείται από το 1982. Έχει δουλέψει σε πάρα πολλούς συλλόγους, τόσο σε τμήματα υποδομών όσο και στις ανδρικές-γυναικείες ομάδες όπως τον Ηλυσιακό, τους Αμπελόκηπους, τον ΓΣ Τρικάλων, τον Θεμιστοκλή Σαλαμίνας, την Ίρις, τον Μίλωνα, τον Ασκληπιό επίσης παλαιότερα, την ΕΑ Λάρισας.

Διετέλεσε βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή της  Εθνικής Γυναικών  Γ. Δερμάτη.

Επίσης συνεργάτης του  ομοσπονδιακού προπονητή της  Εθνικής Ανδρών GILBERTO HERRERA, με συμμετοχή  στο  COSMOVOLLEY 1994, WORLD LEAGUE 1994 και 1995, EURO VOLLEY 1995 αλλά και στο Προ Ολυμπιακό τουρνουά της Αθήνα το 1996 ως υπεύθυνος στατιστικής της Εθνικής ομάδας και κατάσκοπος των αντιπάλων αυτής.

Ακόμη το  2001 ήταν Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής των πυρήνων ανάπτυξης Τρικάλων (Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε. Ο. ΠΕ.).

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα Βόλεϊ Κορασίδων του ΓΣ Τρικάλων  το 1988  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, κυπελλούχος Θεσσαλίας την ίδια χρονιά με την ανδρική ομάδα του ΓΣ Τρικάλων.

Το 2014-15 αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Β΄ Εθνική κατηγορία Γυναικών, περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών. Την ίδια χρονιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την ομάδα Παγκορασίδων του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας και το ασημένιο μετάλλιο με την ομάδα Κορασίδων του Ασκληπιού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας.

Ως αθλητής αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό, του Αμπελόκηπους, τον ΓΣ Τρικάλων, τον Ηρακλή Πειραιά και στην ομάδα της  Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Έχει υπάρξει ακόμη και διαιτητής σε σχολικά πρωταθλήματα βοηθώντας και από αυτό το πόστο το άθλημα του Βόλεϊ.

Τον Μάιο του 1989 διοργάνωσε για πρώτη φορά στα Τρίκαλα, τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων, με τη συνεργασία της ΤΕ ΕΟΠΕ Θεσσαλίας και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Τρικάλων. Συμμετείχαν περισσότεροι από 17ο μαθητές και μαθήτριες   από 18 Δημοτικά Σχολεία των Τρικάλων στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος και της γνωριμίας με αυτό για τους μικρούς μαθητές-τριες.

Συνεργάστηκε ως υπεύθυνος Καθηγητής της Ειδικότητας Πετοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Τρικάλων, στην διοργάνωση των πρωταθλημάτων Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων.

Έχει διδάξει σε πολλά σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες για το άθλημα της πετοσφαίρισης.