Μετάλλια και επιτυχίες οι μικροί του ΣΟΑΤ

Στην πρώτη επίσημη διοργάνωση για το 2020  για τον σύλλογό μας στο 1ο προκριματικό Τεχνικό και Αγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο στις 8-9 Φεβρουαρίου, είχαμε εντυπωσιακές επιδόσεις από τους  αθλητές μας με μικρή αγωνιστική εμπειρία. (Οι πανελληνιονίκες μας και πιο έμπειροι αθλητές μας δεν έλαβαν μέρος). 

 Για μια ακόμη φορά τα με την απόδοση τους οι αθλητές του ΣΟΑΤ άφησαν υποσχέσεις και το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα. Έδωσαν το στίγμα της δουλειάς που γίνεται στα φυτώρια του Συλλόγου και εντυπωσίασαν άπαντες

Οι μικροί αθλητές μας με τις επιδόσεις τους έδειξαν ότι έχουν μέλλον και ποιότητα για να ενσωματωθούν στην Αγωνιστική ομάδα του ΣΟΑΤ που μας κάνει υπερήφανους ως Τρικαλινους συνεχίζοντας την παράδοση! 

ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Καραμήτρος ΒαλάντηςΒ

αρελάς Άγγελος

Βαρελάς Ιωάννης

Μπάλτου Εβίτα

-ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Μαρουσόπουλος  Γιώργος

Γούλα Κέλλυ

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Τσιμέας  Δημήτρης

Κοντογιάννης Χρήστος

Χωρίς διάκριση αλλά με πολύ καλές εμφανίσεις οι Παϊταρίδου Λίνα,Καραμάνος Δημήτρης, Κιούρας Γιάννης,Γούλα Κλεονίκη, Καραμήτρος Βαγγέλης, Τσιμέας Νίκος.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης με τους βοηθους του Γιώργο Βαρελα, Δημήτρη Κούτσικο όπως επίσης οι έμπειροι αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου που βοήθησαν σημαντικά αλλά και παρακολουθώ ΤΑΕ από την προπονητικη σκοπιά την διαδικασία. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές με ή και χωρίς διάκριση για την αγωνιστικότητα τους και την αθλητικη τους συμπεριφορά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικου χώρου. 

.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γονείς – μέλη του ΣΟΑΤ που μας εμπιστεύονται ότι πιο σημαντικό έχουν, τα παιδιά τους.