Μετάλλια και επιτυχίες του Π Σ Τρικάλων στους αγώνες αντοχής

Συνεχίζουν τις επιτυχημένες συμμετοχές τους στους αγώνες,  οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων. Αυτή τη φορά κατακτώντας τέσσερα μετάλλια και πολλές θέσεις στην πρώτη εξάδα,  στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας δρόμου αντοχής.

Οι αγώνες αντοχής του τοπικού πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών, διοργανώθηκαν από την ΤΕΚΕ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στις 11&12 Μαΐου. Για τις μικρές κατηγορίες οι αγώνες έγιναν το Σάββατο 11 Μαΐου στο Συκούριο Λάρισας, και για τις μεγάλες κατηγορίες την Κυριακή 12 Μαΐου στον Τύρναβο.

Από την ποδηλατική ακαδημία του Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχαν 15 ποδηλάτες και τα αποτελέσματα στους αγώνες δείχνουν την εξαιρετική δουλειά που γίνετε στον σύλλογο. Εκτός από την αγωνιστική ποδηλασία,  στην ακαδημία της ομάδας υπάρχουν και τμήματα που τα παιδιά ασχολούνται με την ποδηλασία ως χόμπι και άθληση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφαλή μετακίνηση με ποδήλατο.

Την ομάδα στηρίζουν επιχειρήσεις   της περιοχής μας που αγαπάνε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν.

 

Τα αποτελέσματα των αθλητών   στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας για το αγώνισμα δρόμου αντοχής:

Κατηγορία ΜΙΝΙ (απόσταση 9,5km) :

Αγόρια: Ζιντζόβας Ντίνος 3ος

Κορίτσια: Σούλιου Κέλλυ 2η , Ντάκου Εύα 7η

Κατηγορία παμπαίδων (απόσταση 32,5km):

Μπαλός Κωνσταντίνος  (πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας)

Σιδέρης Δημήτρης 4ος, Σουγκάρης Μιχάλης 12ος, Καρατζούνης Νίκος 13ος , Μάντζιος Δαμιανός 14ος

Κατηγορία παίδων (απόσταση 65km):

Κουτσιβέτας Κωνσταντίνος 2ος , Λαγός Περικλής 6ος , Τζέλης Κωνσταντίνος 8ος , Τυφαρίκης Άγγελος 10ος , Ποτήρης Νίκος 11ος .

Οι ποδηλατικές δράσεις της ομάδας  συνεχίζονται και την επόμενη Κυριακή 19 Μαΐου, με συμμετοχή σε διασυλλογικό αγώνα στην Άμφισσα. Η ομάδα  θα συμμετέχει  με περίπου 15 ποδηλάτες από το αγωνιστικό τμήμα.

Η ποδηλατική ακαδημία της ομάδας λειτουργεί με περίπου 35 – 40 παιδιά. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα,  ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία και στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδηγικής  συμπεριφοράς. Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!