Μετάλλια στην τεχνική κολύμβηση η ΑΕΤ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης στο Χαϊδάρι στις 13-16 Ιουλίου με 497 συμμετοχές αθλητών-τριών από ολόκληρη τη χώρα.

Για πρώτη φορά φέτος το κολυμβητικό τμήμα της Α.Ε.Τ. δημιούργησε Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης και με το καλημέρα οι διακρίσεις των αθλητών μας έπεσαν βροχή. Η αρχή έγινε τον Μάρτιο στη Πτολεμαΐδα, όπου πραγματοποιήθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος με τη συμμετοχή 5 δελφινιών μας και την κατάκτηση 5 μεταλλίων, συνεχίστηκε το Μάιο στο Βόλο με το Πρωτάθλημα της OPEN κατηγορίας και τα δύο χρυσά μετάλλια της ΓΕΡΟΒΑΪΟΥ  και κορυφώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Χαϊδάρι με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, όπου η ομάδα συμμετείχε με 3 αθλητές-τριες κατακτώντας 4 μετάλλια στην κατηγορία ΝΕΑΝΙΔΩΝ -ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ.

Αναλυτικά:

Η Γεροβάϊου Έλενα αγωνίστηκε στην κατηγορία των Νεανίδων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 100m και το χάλκινο στα 50m Ελεύθερο με διπλά πέδιλα.

Ο Κουτσάγιας Ευγένιος αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τόσο στα 200m όσο και στα 400m Ελεύθερο με διπλά πέδιλα και

2

Ο Καράς Αλέξανδρος αγωνίστηκε στην κατηγορία των Εφήβων στα 50m Ελεύθερο με διπλά πέδιλα κάνοντας εξαιρετικό χρόνο και μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Να σημειώσουμε εδώ ότι τόσο η Γεροβάϊου όσο και ο Κουτσάγιας μετά τις επιτυχίες τους στο βάθρο, κατοχύρωσαν και το πολυπόθητο αθλητικό Bonus του 10% και 9% αντίστοιχα, που προσμετρείται μαζί με τη βαθμολογία των Πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄Λυκείου.

Τέλος να δώσουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στον προπονητή της Τεχνικής Κολύμβησης Σταύρου Βασίλειο, για την εξαιρετική δουλειά του, αλλά και για την αγαστή συνεργασία του τόσο με τους προπονητές της Κλασικής Κολύμβησης του συλλόγου Κλωτσοτήρα- Καΐκη Βάνα, Ξάνθη Σοφία και Καραΐσκο Γιώργο, όσο και με τους αθλητές-τριες που υποστήριξαν το νέο τμήμα και δικαιώθηκαν στον απόλυτο βαθμό.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη….