Μετάλλιο ο ΑΣΕΤ στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης

Με ένα αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. από τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών με την αγωνιστική του ομάδα. Οι αγώνες διεξάχθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο ¨ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ¨ κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο 7-9/2/2020. Οι αγώνες αυτοί είναι ένας από τους δύο σημαντικότερους της χρονιάς αφού οι άλλοι είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που γίνεται το καλοκαίρι. Οι αγώνες αυτοί είναι στόχος για όλους τους κολυμβητές αφού με επίτευξη κάποιου ορίου τους δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις αφού διανύουμε ολυμπιακή χρονιά για αυτό το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.  Στους αγώνες συμμετείχαν 53 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα με 690 κολυμβητές. Ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. συμμετείχε με τους Βασίλη Καπαρτζιάνη και Άγγελο Καπαρτζιάνη.  Ο Άγγελος Καπαρτζιάνης συμμετείχε στα 1500m ελεύθερο στην κατηγορία παίδων και κατετάγη 7ος μεταξύ 9 αθλητών κάνοντας μια πολύ καλή κούρσα και σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ για φέτος. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε από τον Βασίλη Καπαρτζιάνη στην κατηγορία εφήβων αφού κατετάγη 2ος  – αργυρό μετάλλιο – στα 50m  πρόσθιο μεταξύ 17 αθλητών και σημειώνοντας και αυτός ατομικό ρεκόρ για φέτος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης επέστρεψε φέτος στο σύλλογό μας Α.Σ.Ε.Τ. και στα Τρίκαλα ύστερα από απουσία 2 χρόνων στο Βόλο. Από τον Α.Σ.Ε.Τ. έφυγε ως πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της προεθνικής ομάδος και αγωνίστηκε την πρώτη χρονιά στον Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης όπου και εκεί στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος και τη δεύτερη στον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με τις ίδιες επιτυχίες και επίσης κατάφερε με την ομάδα της σκυταλοδρομίας να πάρει τα μόρια πριμοδότησης που θα τον βοηθήσουν να εισαχθεί σε σχολές της αρεσκείας του αφού φέτος φοιτά στην Γ’ Λυκείου. Στον Βόλο φιλοξενήθηκε και προπονήθηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου υπό τις οδηγίες του κ. Γρηγόρη Μαντά. Ως σύλλογος αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και αυτούς για όσα έκαναν – πρόσφεραν στον αθλητή μας.

Η επιτυχία αυτή του Βασίλη Καπαρτζιάνη αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αφού όπως προαναφέραμε διανύει χρονιά πανελλήνιων εξετάσεων και οι υποχρεώσεις του με το σχολείο και τα φροντιστήρια του είναι πάρα πολλές, αφού μπορούσε να προπονηθεί μόνο τρεις φορές την εβδομάδα και αυτές μόνο το πρωί πριν πάει στο σχολείο. Από την πλευρά μας ως σύλλογος ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς εάν θέλουν να εντάξουν τα παιδιά τους από 3,5 χρονών στην οικογένεια τος συλλόγου μας να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 24310-28861 / 6973042562 / e-mail: asetrikalon@gmail.com  site: www.aset.gr / Facebook: KatsiambasDimitrios – ΑΣΕΤ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ