Νέα από τη Γ΄Εθνική

Ο επίσημος καταρτισμός των ομίλων αναμένεται να γίνει μετά τις 20 Αυγούστου Καθώς η Επιτροπή φαίνεται έστω άτυπα να περιμένει και τυχόν εξελίξεις στη Football League και ομάδες που ίσως υποβιβαστούν με δική τους θέληση (π.χ., Άρης Θεσ., Δόξα Δρ.).Θα οριστεί και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Η σέντρα έχει   προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου με την 1η αγωνιστική. Και στις 21 Σεπτεμβρίου θα γίνει η 2η αγωνιστική.

Η Ένωση Αποστόλου Παύλου (Μακροχώρι Ημαθίας) με νεανικότατο ρόστερ κέρδισε σε φιλικό 2-1 τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Τάνης και Κωτσόπουλος τα γκολ των νικητών , ο Σαλτουρίδης μείωσε για τον  Μέγα Αλέξανδρο από τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Τα 50 χρόνια συμπλήρωσε η ομάδα της Κοζάνης η οποία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1964 από τη συνένεωση του Ολυμπιακού Κοζάνης και του Μακεδονικού Κοζάνης. Ανήμερα της Παναγίας του 1964 , 8000 φίλαθλοι είδαν τον πρώτο φιλικό αγώνα με την μεγάλη  τότε Δόξα Δράμας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Πιερίας ήρθαν ισόπαλοι 3-3 σε φιλικό αγώνα. Στο 9΄ο Καραγιάννης το 1-0, στο 42΄ο Κοτταρίδης το 1-1, στο 64΄πάλι ο Καραγιάννης το 2-1, στο 72΄ο Παναγιωτίδης το 2-2, στο 79΄ο Κοτταρίδης το 2-3 και στο 83΄ο Κουλτσιάκης το 3-3.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Θεσπρωτού συνεχίστηκε με την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού μέσου Θανάση Παλιάτσα από τον Άρη Αιτωλικού.

Οι Αργεντίνοι Φεντερίκο Λεάντρο Ιγκλέσιας και Ματίας Τσαπέτα Νίκολας είναι τα νέα αποκτήματα του Πυρσού Γρεβενών.

Η Κοζάνη ανακοίνωσε την απόκτηση του μεσοαμυντικού Παναγιώτη Βαλαή.

Κάτω από αφόρητη ζέστη ο Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου  κέρδιοσε σε φιλικό παιχνίδι την Δήμητρα Ευξεινούπολης με 2-1.