Νέα διοίκηση στον ΑΟΤ γυναικών με άνοιγμα και σε νέα μέλη

Από τη στιγμή της ίδρυσής μας,ο σύλλογός μας λειτούργησε σε αυστηρά πλαίσια,με τη συμμετοχή στη διοίκηση μόνο γονέων αθλητριών της ομάδας.Το μοντέλο αυτό επιλέχθηκε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και για συγκεκριμένους λόγους.Η πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι δικαίωσε την επιλογή αυτή.
Μετά από 8 χρόνια όμως,είναι προφανές ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει.
Ο Α Ο Τρίκαλα 2011 είναι πλέον μια καταξιωμένη ομάδα στον χώρο,με δυναμική και δυνατότητες,αλλά ταυτόχρονα με απαιτήσεις και υποχρεώσεις,που ξεπερνούν τα στενά πλαίσια του αρχικού μοντέλου διοίκησης.
Χωρίς να αλλάζουμε την φιλοσοφία μας,υπηρετώντας τις ίδιες αξίες,ανοίγουμε τις πόρτες του συλλόγου στους κυρίους Χ.Βασιλείου,Ά.Παλάσκα,Κ.Τσόγκα και Θ.Μηλιώτη.Μαζί με τους παλαιότερους(που είτε θα είναι στο νέο δ.σ.,είτε αποχωρούν από αυτό) και μαζί με τη διοίκηση των «Νέων Τρικάλων» είμαστε σίγουροι ότι θα σχηματίσουν μια ομάδα ανθρώπων που θα οδηγήσει τον σύλλογο,σε μια νέα,ακόμη καλύτερη εποχή.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:
Πρόεδρος:Στέλλα Παπαχρήστου
Αντιπρόεδρος:Χρήστος Βασιλείου
Μέλος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων:Άρης Παλάσκας
Γεν.Γραμματέας:Σωτήρης Τσούνης
Γεν.Αρχηγός:Θανάσης Κωστόπουλος
Ταμίας:Φρατζέσκα Ζυγουράκη
Έφορος υλικού:Γιώργος Τσιάρας
Αναπλ. μέλος και υπεύθυνος νομικών θεμάτων:Κωστής Τσόγκας
Αναπλ. μέλος και υπεύθυνος φιλάθλων:Θανάσης Μηλιώτης.

Το απερχόμενο δ.σ. ευχαριστεί τους φιλάθλους της πόλης και του νομού,τον Δήμο Τρικκαίων,την Περιφέρεια,τους δημοσιογράφους,τους χορηγούς και όσους μας στήριξαν τα δυο χρόνια της θητείας του,τα χρόνια της καταξίωσης του Α Ο Τρίκαλα 2011.
Είμαστε σίγουροι ότι το νέο δ.σ. θα έχει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη,από ακόμη περισσότερους.