Νέες ποδηλατικές επιτυχίες για τον Π.Σ. Τρικάλων σε αγώνες στην Άμφισσα

Συνεχίζει την αγωνιστική του δράση ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων, αυτή τη φορά σε διασυλλογικούς  αγώνες στην Άμφισσα. Διοργανωτής των αγώνων ο ΖΕΥΣ Π.Ο. με τον δήμο Άμφισσας. Αυτοί οι ποδηλατικοί αγώνες, φέρουν την ονομασία  «Σπύρος Ντόκος» και τελούνται κάθε χρόνο στην μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδηλάτη της Άμφισσας.

Ο Π.Σ. Τρικάλων τιμώντας την μνήμη του Σπύρου συμμετείχε με 8 ποδηλάτες από την ακαδημία του συλλόγου σε όλες τις κατηγορίες. 3 μετάλλια και πολύ καλές θέσεις κατάταξης ήταν ο απολογισμός για την ομάδα μας.

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα κορίτσια, η Εύα Ντάκου ήταν η νικήτρια του αγώνα.

Στην κατηγορία Παμπαίδων, ο Μπαλός Κων/νος 3ος και ο Σιδέρης Δημήτρης 6ος.

Στην κατηγορία Παίδων ο Ποτήρης Νίκος 6ος , ο Τυφαρίκης Άγγελος 7ος και ο Κουτσιβέτας Κων/νος 8ος.

Τέλος στην κατηγορία νέων ανδρών ο Κοστογλούδης Χαρίσης συμμετείχε σε δύο αγώνες, το Σάββατο σε ατομική χρονομέτρηση ανάβασης που τερμάτισε 4ος και την Κυριακή στον αγώνα σιρκουί που κατέλαβε την 2η θέση δείχνοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν.

 ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr