Νεμπεγλέρας: » Κριτήριο για τους παίκτες η γνώση της κατηγορίας και η διάθεση»

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα το πρωί ο νέος τεχνικός διευθυντής του Α Ο Τρίκαλα Κώστας Νεμπεγλέρας. 

Αρχικά μίλησε για την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 43 ετών: «Έπαιζα ποδόσφαιρο με πολύ όρεξη και αγάπη. Κάθε χρόνο είναι αλήθεια ότι το σκεπτόμουν και τελικά αποφάσιζα να συνεχίσω γιατί ένιωθα καλά και ήθελα οι φίλαθλοι να με θυμούνται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Και φέτος το σκέφτηκα, είναι η αλήθεια, αλλά ήρθε η πολύ καλή προσέγγιση των Τρικάλων και έτσι αποφάσισα να συνεχίσω να υπηρετώ το αγαπημένο μου άθλημα από άλλο πόστο».

Για τα καθήκοντα του στα Τρίκαλα είπε: «Μου αρέσουν τα δύσκολα και να αναλαμβάνω ευθύνες. Εξ’ αρχής συμφωνήσαμε με τον κ. Μπαταγιάννη και τον κ. Γράφα ότι επιθυμία μας είναι να έρθουν παίκτες στην ομάδα που να ξέρουν την κατηγορία συν την προσθήκη δύο ή τριών ικανών ξένων. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό παίζοντας όμως παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο».

Για την ιδιόμορφη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μιας και τα Τρίκαλα κάνουν μεταγραφές έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την αναδιάρθρωση τόνισε: «Σίγουρα είναι κάτι που το σκεπτόμαστε. Τα παιδιά που μένουν μπορούν να παίξουν και στην μεγάλη κατηγορία, σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια θα αλλάξει και το μπάτζετ οπότε θα κινηθούμε αναλόγως».

Για τους παίκτες που επιλέγει να μείνουν από την περσινή ομάδα σημείωσε: «Τους παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε θα τους κρατήσουμε. Δεν μου αρέσει να αλλάζουν προπονητές και παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Το κριτήριο για την απόκτηση των παικτών είναι η γνώση της κατηγορίας και η διάθεση. Καλύτερα να έχεις παίκτες μέτριους που να σου παίζουν σταθερά 7 παρά παίκτες σούπερ με την μία εβδομάδα να είναι στο 9 και στην συνέχεια στο 2.»

Τέλος ο Κώστας Νεμεπεγλέρας μίλησε και για τα αποδυτήρια: «Τόσα χρόνια στο γήπεδο ξέρω ότι τα αποδυτήρια πρέπει να αποπνέουν υγεία για να πας μπροστά. Πρέπει να γίνουμε μία οικογένεια και με την στήριξη του κόσμου να πετύχουμε τους στόχους μας».