Νίκες του Φιλαθλητικού επί της Άμιλλας

Συνέχεια των αγώνων βόλεϊ για την ομάδα του Φιλαθλητικού το Σαββατοκύριακο το τμήμα γυναικών αλλά και των παγκορασίδων αντιμετώπισαν την ομάδα της Άμιλλας.

Οι γυναίκες επικράτησαν με 3-1 σετ κλείνοντας αήττητες τη σειρά των ομίλων καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Στο παιχνίδι έπαιξαν και αθλήτριες Β και Γ γυμνασίου με πολύ καλή παρουσία. Το γυναικείο τμήμα θα αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ άουτ τα Φάρσαλα. Με νίκη θα περάσουν στις 8 καλύτερες ομάδες στην Κεντρική Ελλάδα περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλο για την είσοδο στο φάιναλ φορ.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  ΕΔΩ 

Το τμήμα παγκορασίδων επικράτησε με 3-2 σετ. Η εξέλιξη του παιχνιδιού κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για περίπου 3 ώρες. Το επίπεδο των κοριτσιών και των δύο ομάδων βοήθησε να γίνει ένας καταπληκτικός αγώνας. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δύο ομάδων. Το μέλλον τους ανήκει.

Έπαιξαν (προπ. Κουφογιάννης) Βασδέκη,Γιώτη, Παναγιωτάκη, Καραμαλέγκου, Πολυζώη, Γιαννακοπούλου, Μπούρα, Κασαρτζιάν, Ζαφειροπούλου, Κουτσώνα, Μπουραζάνα, Τσιανάκα, Μίσιου, Παπαγιαννούλα,Τριανταφύλλου.