Νίκη Βόλου-Α Σ Μετέωρα 3-3 σε φιλικό

Καλά δείγματα γραφής από τον Α Σ Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο και ισοπαλία 3-3 σε δυνατό τεστ προετοιμασίας με τη Νίκη Βόλου ομάδα που θα συναντήσει ο Καλαμπακιώτικος σύλλογος και στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 9’ με τον Κέρι και έκαναν στο 22’ το 2-0 με αυτογκόλ του Γεωργάκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι, σκοράροντας με τους Σκόνδρα στην εκπνοή του πρώτου μέρους και δύο φορές στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου πάλι με τον Σκόνδρα και τον Ιωάννου (46’ και 47’) έκαναν την ολική ανατροπή. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Κέρι στο 51’.

Νίκη Βόλου : Παπαδόπουλος Κ., Παπαδήμας (75’ Μετούσι), Τσεμπερίδης (81’ λ. τρ. Φάμπιο Ταβάρες), Κυριαλάνης (53’ Παπαδόπουλος Θ.), Μακενγκό (58’ Ιορδανίδης), Βουκομάνοβιτς, Λάιος (49’ Μέτσε), Κέρι, Καντούτσης, Ντινιωτάκης (49’ Καρτσαμπάς), Αναστασίου (49’ Δωματάς)

Α Σ Μετέωρα : Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Γεωργάκης, Φορτούνης, Ζήσης, Παπαευθυμίου, Ουζούνογλου, Σκόνδρας, Ιωάννου, Συράκος (38’ λ. τρ. Λίτσιος), Μαρούδας

Έπαιξαν και οι: Γρηγορίου, Ανδρεόπουλος, Αυγέρος, Γεωργίου, Ταμπουράς, Μερτσιώτης

ΠΗΓΗ magnesianews.gr