Ντόστανιτς «Η δουλειά θα αποδείξει ότι δεν κάναμε λάθη»

Ο νέος προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Ράτκο Ντόστανιτς στην παρουσίασή του δήλωσε:

«Ευχαριστώ όσους με επέλεξαν για το νέο ξεκίνημα. Είναι μια μεγάλη ευθύνη για μένα. Τα Τρίκαλα είναι μία πόλη που ζει για το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει. Η υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι μέσα από την πολλή δουλειά θα καταφέρουμε τον στόχο. Ο στόχος είναι υψηλός. Είναι ο λόγος που ήρθα, αλλά αν νομίζουν κάποιοι πως μόνο με μένα θα βγει η ομάδα κατηγορία, είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Όλοι να βοηθήσουμε να βγει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Εκεί είναι η θέση της ομάδας. Χωρίς τους φιλάθλους δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Να αγκαλιάσουν την ομάδα και να είναι σίγουροι ότι θα δουν μια ομάδα να τα δίνει όλα. Πάντα με τα λόγια είναι εύκολα. Στο γήπεδο είναι άλλο. Από τη στιγμή που ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος, ελκυστικό ποδόσφαιρο και μια ομάδα να πεθαίνει στο γήπεδο, αυτό θα κάνουμε.

Δεν θα ερχόμουν αν δεν είχα εμπιστοσύνη, ίδια φιλοσοφία και τέτοια συνεργασία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι σα να συνεργαζόμαστε χρόνια. Τους περισσότερους παίκτες τους ξέρω. Καταλήξαμε σε αυτούς με βάση τις πληροφορίες που έχουμε πάρει, τα στοιχεία τους και ότι ήξεραν την κατηγορία. Η δουλειά θα αποδείξει ότι δεν κάναμε λάθη».