Ντράγκαν Κνέζεβιτς: » Ο ΑΟΤ για πάντα στην καρδιά μου»

Δεν θα συνεχίσει στην Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς τη νέα σεζόν καθώς αναχωρεί από την πόλη των Τρικάλων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς δούλεψε την χρονιά που πέρασε με τα τμήματα Κ14 και Κ16 με ιδιαίτερη επιτυχία και άπαντες, από τα παιδιά μέχρι τους υπευθύνους της ομάδας και τους γονείς, έχουν να πουν τα καλύτερα για τις γνώσεις του, την συμπεριφορά του, την δουλειά του αλλά κυρίως για το ήθος του. Φεύγει σαν φίλος και ελπίζουμε ότι θα μας ξανάρθει. Δήλωσε τα παρακάτω στο αντίο του από την Ακαδημία:

» Επαγγελματική ενασχόληση με αναγκάζει να φύγω από την πόλη των Τρικάλων. Αποχωρώ με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ερασιτέχνη και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Κώστα Καρακούση που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω με τα παιδιά του Α Ο Τρίκαλα σε μια ομάδα που φόρεσα την φανέλα της στο παρελθόν. Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους προπονητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην ακαδημία , τον Γιάννη Μιχάλη, τον Βασίλη Μπαλά και τον Νίκο Πιάζα . Ευχαριστώ ακόμη για την άψογη συνεργασία την υπεύθυνη της γραμματείας Χριστίνα Αναγνώστου και τον Αχιλλέα Μιχαήλ τον υπεύθυνο των γηπεδικών εγκαταστάσεων .
Ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά με τα οποία δουλέψαμε μαζί και το μέλλον τους ανήκει. Ευχαριστώ και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι με το νέο αθλητικό κέντρο που γίνεται για τον ερασιτέχνη ΑΟΤ , η Ακαδημία θα μεγαλώσει και θα δυναμώσει. Πάνω απ όλα μένει η φιλία με όλους. Ο ΑΟΤ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εις το επανιδείν…»