Ο Αετός Ορφανού Καβάλας επόμενος αντίπαλος των Μετεώρων

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Στα πέναλτι προκρίθηκε ο Αετός Ορφανού κυπελλούχος Καβάλας έναντι του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου Δράμας με 5-4 και θα είναι ο αντίπαλος των Μετεώρων στην προκημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Κανονική διάρεκια και παράταση έληξαν 1-1.
Στο 33΄το 1-0 από τον Πεχλιβάνη, ισοφάρισαν οι Δραμινοί στο 83΄με τον Κυσσίδη.
  Αετός Ορφανού:  Ευδόκης, Καμπερίδης, Μιχαλής, Κούτρας, Φοργιάρης, Αραδούλης, Πεχλιβανίδης (83 Καθάργιος), Χιζανασβίλι, Μανάφης (63 Γούναρης), Ελέζη, Πεχλιβάνης (99 Αλεπίδης).

Ο Αετός Ορφανού είναι ομάδα του χωριού Ορφάνι Καβάλας το οποίο βρίεσκεται στους πρόποδες του Παγγαίου. Συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία κα μάλιστα μπήκε και στα πλει οφ ανόδου αλλά δεν έχει πολλές βαθμολογικές ελπίδες καθώς σε 7 ματς προηγείται η Α.Ε. Πιερέων με 21 μαζί με τον Κεραυνό Πέρνης, ενώ ο Αετός έχει 6 πόντους. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στον 2ο όμιλο πήρε την 4η θέση με 33 βαθμούς σε 18 ματς και μπήκε στα πλει οφ.

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας κέρδισε με 2-1 τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης.

i-sd