Ο ΑΟΤ ανακοίνωσε φιλικό με την ΑΕΚ στις 8/9 μέρα που έχει ανακοινώσει έναρξη η football league

Η ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα ανακοίνωσε ότι θα δώσει  φιλικό αγώνα με την Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2017-18 ΑΕΚ στις 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Για εκείνη την ημέρα η φουτμπολ λιγκ έχει ανακοινώσει έναρξη στο πρωτάθλημα. Εκτός κι αν έχει αλλάξει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και δεν έχει γίνει γνωστή ή θα αλλάξει προσεχώς. Ή εκτός αν τα Τρίκαλα δεν παίξουν εκείνη την μέρα πρωτάθλημα.

Ενώ η Σούπερ Λιγκ θα έχει διακοπή στις 8 Σεπτεμβρίου καθώς η Εθνική ομάδα παίζει τον πρώτο αγώνα με την Εσθονία για τη νέα διοργάνωση το Nations League 2018-2020 .

Φυσικά με την φουτμπολ λιγκ ποτέ δεν ξέρεις. Πέρυσι το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου …

Θυμίζουμε πάντως την ανακοίνωση της φουτμπολ λιγκ τον περασμένο Μαϊο:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την 18-5-2018 έλαβε με γνώμονα τη διαφάνεια και την εξυγίανση των ομάδων ποδοσφαίρου ΟΜΟΦΩΝΑ τις πιο κάτω αποφάσεις, οι οποίες θα ισχύσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019:

1. Μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη Πρωταθλήματος οι ΠΑΕ να έχουν λάβει την αδειοδότηση, άλλως δε θα δύνανται να συμμετέχουν στο νέο Πρωτάθλημα.

2. Μέχρι την 30 Νοεμβρίου υποχρεούνται να υποβάλλουν οι ΠΑΕ στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις της επιτήρησης, ο δε έλεγχος της ΕΠΟ θα περατούται μέχρι 30 Δεκεμβρίου.

3. Εφόσον οι ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της επιτήρησης δε θα έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές για το υπόλοιπο διάστημα, ήτοι μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

4. Καθιερώνεται δεύτερο στάδιο αδειοδότησης, στο οποίο οι ΠΑΕ υποχρεούνται μέχρι 30 Μαϊου, να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να λάβουν την αδειοδότηση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι ως άνω αποφάσεις της FOOTBALL LEAGUE θα κατατεθούν άμεσα στην ΕΠΟ προκειμένου η τελευταία να τις εγκρίνει.

5. Υποχρεωτική κατάθεση στη διοργανώτρια αρχή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ κάθε Πρόεδρου ΠΑΕ, μέχρι την 30 Νοεμβρίου.

6. Έναρξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ορίσθηκε 8 με 9 Σεπτεμβρίου 2018».