Ο Γιώργος Λεπενιώτης στην ομάδα μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιώργου Λεπενιώτη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΤ Κώστα Παρδάλη (δεξιά) και τον Αχιλλέα Βανταλή μέλος της διοικούσας επιτροπής.

Ο 39χρονος και ύψους 1.87 μ. πλέι μέικερ, έρχεται να προσθέσει ποιότητα και εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.
Ο Λεπενιώτης, έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στις καλύτερες Θεσσαλικές ομάδες και έχοντας καταγράψει με Ολύμπια Λάρισας και Αίολο , τρεις συνολικά ανόδους στην Α1 Εθνική. Μετρά τρεις σεζόν στην Α1 Εθνική, με 37 αγώνες και 176 πόντους, αλλά και έξι σεζόν στην Α2 Εθνική, με 1.240 πόντους σε 149 συμμετοχές. Αντίστοιχες διακρίσεις έχει επιτύχει και σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Η μεταγραφή του Γιώργου Λεπενιώτη, είναι σημαντική προσθήκη για την ομάδα , ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

( Ξεκίνησε το μπάσκετ το 1998 από τον Δαναό Τρικάλων. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες μέχρι και την Α1 ,  σε Α Σ Τρίκαλα 2000, Ολύμπια Λάρισας, Αίολο Τρικάλων, Φοίνικα Λάρισας, Γ Σ Λάρισας, Γ Σ Φαρσάλων, Α Σ Καρδίτσας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Γ Σ Φαρσάλων στην Β Εθνική. Υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές του Αιόλου (Τρίκαλα BC) μέχρι την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Έχει αγωνιστεί στην Α1 με την Ολύμπια Λάρισας και στην Α1 με τον Α Σ Τρίκαλα 2000. )