Ο Γράφας δήλωσε αποχώρηση και η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στον προπονητή…

Κάπου χάθηκε η μπάλα μάλλον. Ο Θωμάς Γράφας με δήλωση του σε ιστοσελίδα των Αθηνών (footballleaguenews.gr) δήλωσε ότι:
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κύριο Αϊβάζογλου και τους συνεργάτες του για την άκρως τιμητική πρόταση που μου έκαναν να μείνω στην ομάδα. Με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό, όμως για καθαρά προσωπικούς λόγους πήρα αυτή την απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τη νυν και πρώην διοίκηση και να ευχηθώ στην ομάδα των Τρικάλων ό,τι καλύτερο, γιατί αξίζει κάτι παραπάνω».

Κατόπιν η ΠΑΕ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η οποία λέει στηρίζει τον προπονητή χωρίς να τον κατονομάζει :

“Σε διάψευση ανυπόστατων φημών περί απομάκρυνσης στελεχών του αγωνιστικού τμήματος της ομάδος, η διοίκηση της ΠΑΕ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ δηλώνει την πλήρη στήριξή της στο έμψυχο δυναμικό (παίκτες, προπονητή, τεχνικό επιτελείο) και καλεί τον κόσμο των Τρικάλων στο πλευρό της ομάδας για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα.
Καλούμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αφοσιωθούν ολόψυχα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας και να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εποχής.
Την Κυριακή όλοι μαζί.»

Μια δήλωση επίσημη από τον προπονητή σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα θεωρείται ανυπόστατη φήμη; 

Δηλαδή αν καταλαβαίνουμε καλά, ο Θωμάς Γράφας περιλαμβάνεται σύμφωνα με την ανακοίνωση στο αναπόσπαστο κομμάτι της νέας επoχής του Α Ο Τρίκαλα;  

Πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη  επίσημη ανακοίνωση για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας.