Α.Ο.Τρίκαλα-ΠΑΟΚ/ Λάμψη από το παρελθόν τη Μ. Δευτέρα στο στάδιο

Ξυπνάνε μνήμες τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

Άσοι από το παρελθόν του Α.Ο. Τρίκαλα και του ΠΑΟΚ θα συναντηθούν σε ποδοσφαιρική φιλική συνάντηση για καλό σκοπό. Τα έσοδα του αγώνα θα πάνε σε άπορες οικογένειες. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά έχει μπει και ένα εισιτήριο-λαχνός του 1 ευρώ για την ενίσχυση του σκοπού. Μάλιστα με τον λαχνό κάθε φίλαθλος θα μπει στην κλήρωση και για ένα ποδήλατο προσφορά του καταστήματος «ΜΕΛΙΣΣΗΣ».

 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

 

Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έρθουν και θα αγωνιστούν οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές:

Kούδας, Τερζανίδης, Ιωσηφίδης, Σαββουλίδης, Πέλλιος, Καραγεωργίου, Μήτογλου, Γκιτσιούδης, Μαλιούφας, Καλιφούδης, Ιορδανίδης, Παπαχρήστος, Γιώκας, Μπόλκας, Καπουσούζης, Καπετανόπουλος, Μπέλλης, Αργυρόπουλος, Μπιτσιανός, Γκιουζελίδης, Βουτσιάς, Χασιώτης, Κουζίδης.

 

Από τους παραπάνω έχουν φορέσει και τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα οι Μαλιούφας, Ιορδανίδης, Καπετανόπουλος.

 

Η αποστολή του Α.Ο. Τρίκαλα

 

Για την ομάδα παλαιμάχων του Α.Ο. Τρίκαλα καλούνται οι παρακάτω να βρίσκονται στο στάδιο την Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 16.00 οι παρακάτω:

 

Λαφαζάνης, Βουλόγκας Σοφ., Δημητρίου, Βαγενάς, Μαντέλλας, Πράπας, Πρεκατές, Παπανικολάου, Παραπραστανίτης, Πιάζας, Λαγάρας, Ζαβλανός, Σακελλαρίου, Καλατζής Σ., Καλαντζής  Γ., Φάσας, Χονδρός Ι, Νίκας Σ., Κολώνας, Ρούσας, Πάτρας, Στάμος, Βουλόγκας Γ., Γκαραγκούνης.