Α Ο Τρίκαλα : Ποντάρει στην ισχύ του

Με ηρεμία και συγκεντρωμένοι στο στόχο, που είναι η νίκη, προετοιμάζονται στον Α Ο Τρίκαλα, για τον αγώνα της Κυριακής (19/1, 15.00, ΕΡΤ 3)  στη Νεάπολη Βόλου.
Το ματς θεωρείται ένα από τα σημαντικά για την ομάδα των Τρικάλων, αφού μετά την ήττα από τον Διαγόρα δεν θέλει να έχει νέες απώλειες βαθμών και να παραμείνει στην πρώτη θέση.
Ο Α Ο Τρίκαλα θα στηριχθεί στην δυναμική αλλά και ποιοτική ομάδα που διαθέτει και που κατά γενική ομολογία είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη στην φουτμπολ λιγκ. Μπορεί ο αγώνας να είναι εκτός έδρας, αλλά ο ΑΟΤ έχει δείξει ότι είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός πάει για τη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αποτελεί μια δύσκολη ομάδα για την κερδίσει κάποιος αντίπαλος. Το έδειξε και την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου της Λαμίας.
Στο ίδιο γήπεδο ο ΑΟΤ γνώρισε την μοναδική ήττα εκτός έδρας, από τη Νίκη Β με 2-0, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα των Τρικάλων θα επιδιώξει να μην την ξαναπατήσει.
Με την δυνατή του άμυνα που δύσκολα δέχεται γκολ ( δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα) και την πλέον παραγωγική επίθεση στη κατηγορία μέχρι τώρα με 19 γκολ , αλλά και τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες που είναι τέσσερις , ο Α Ο Τρίκαλα θα παίξει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.