Ολοκληρώθηκαν τα ερασιτεχνικά-Οι πρωταθλήτριες ομάδες

Ολοκληρώθηκαν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΤ για την σεζόν 2018-2019.

Στην Α ερασιτεχνική, πρωταθλητής ο Διγενής Νεοχωρίου , ο οποίος επιστρέφει στην Γ Εθνική η οποία πλέον θα είναι τέταρτη κατηγορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Υποβιβάστηκαν ΑΕΤ, Α Ο Γλίνος και Αχιλλέας Μπάρας.  Αν τα Μετέωρα δεν λάβουν μέρος στην Γ Εθνική αλλά στην Α ερασιτεχνική, τότε υποβιβάζεται και τέταρτη ομάδα και είναι ο Α Ο Πύργου.

Στην Β ερασιτεχνική και στον Α όμιλο, πρωταθλήτρια ομάδα η Α Ε Παραληθαίων ενώ την άνοδο πήρε ως δεύτερη ομάδα και ο Γίγας Ριζαριού.

Στην Β ερασιτεχνική και στον Β όμιλο, πρωταθλήτρια ομάδα η Ένωση Δροσερού Μουριάς, ενώ την άνοδο πήρε ως δεύτερη ομάδα και ο Απόλλων Λυγαριάς.

Aν τα Μετέωρα συμμετάσχουν στην Γ Εθνική, από τους 2 ομίλους της Β ερασιτεχνικής υποβιβάζεται μια ομάδα. Αν παίξουν στην Α ερασιτεχνική υποβιβάζονται 2 ομάδες και αυτές θα είναι ο Κεφαλοβρυσιακός και η Φιλύρα ομάδες που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Διεξήχθη αγώνας κατάταξης μεταξύ των τρίτων των ομίλων της Β ερασιτεχνικής, ανάμεσα στον Ηρακλή Ζάρκου και τον Ασκληπιό Πιαλείας για την περίπτωση που υπάρξει κενή θέση στην πρώτη κατηγορία. Νικήτρια ομάδα η Πιαλεία.

Στην Γ ερασιτεχνική και στον Α όμιλο, πρωταθλήτρια ομάδα ο ΑΟΣ Σαραγίων. Την άνοδο πήρε ως δεύτερη ομάδα και η Αναγέννηση Παλαιοπύργου.

Στην Γ ερασιτεχνική και στον Β όμιλο, πρωταθλήτρια ομάδα ο Αχιλλέας Γενεσίου. Την άνοδο πήρε ως δεύτερη ομάδα και ο Α Ο Προδρόμου.

Στον θεσμό του κυπέλλου , το τρόπαιο κατέκτησε ο Α Σ Μετέωρα.

Στην κατηγορία Κ16, πρωταθλήτρια ομάδα η Ακαδημία1.

Στην κατηγορία Κ14, πρωταθλήτρια ομάδα η Δήμητρα.

Στην κατηγορία Κ12 στον Α όμιλο, την πρώτη θέση πήρε η Δήμητρα.

Στην κατηγορία Κ12 στον Β όμιλο, την πρώτη θέση πήρε το Βαλτινό/Καλλιδένδρι.

Διεξήχθη επίσης πρωτάθλημα Κ10 χωρίς Βαθμολογία.