Με όμορφη εκδήλωση έκλεισε η σεζόν για τους μικρούς Ικάρων και Πράσινης Γωνιάς

  Σε μια ωραία τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς  που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του 5ου γυμνασίου, στην Πράσινη Γωνιά, τα παιδιά της ακαδημίας κάθε ηλικίας και φύλου Ικάρων και Πράσινης Γωνιάς, ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους παίζοντας μπάσκετ, παρουσία φυσικά των γονέων, που καμάρωσαν τους αυριανούς και αυριανές άσους των γηπέδων.
  Παρά την αφόρητη ζέστη κανένας δεν παραπονέθηκε, καθώς εκτός από το τυπικό διπλό, στη συνέχεια ακολούθησαν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων. Ειδικά στα καρφώματα, οι «πιτσιρικάδες» πρόσφεραν ωραίο θέαμα, με εμπνεύσεις NBA…
  Εκτός των άλλων, όλα τα παιδιά τίμησαν τον κόουτς Γιώργο Παπαβασιλόπουλο, για την προσφορά του   στα τμήματα υποδομής, καθώς οι ομάδες που δούλεψε τα 7 χρόνια που βρίσκεται στα Τρίκαλα δεν είναι και λίγες.
  Επόμενο στάδιο της καριέρας του στην προπονητική είναι η Μεγαλόνησος, καθώς ομάδα της Κύπρου του πρόσφερε συμβόλαιο, αναλαμβάνοντας τις εκεί ακαδημίες της ομάδας YOUTH STARS BASKETBALL ACADEMY.
  Ευχαριστήριο λόγο από πλευράς Ικάρων και Πράσινης Γωνιάς απεύθυνε ο Σάκης Τζιατζιάς, ευχαριστώντας των Γιώργο Παπαπασιλόπουλο, για την προσφορά του, αλλά και για την φιλιά των δύο ανδρών, η οποία αναπτύχτηκε τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος της ομιλίας ο Σάκης Τζιατζιάς πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα στον κόουτς.
  Ευχάριστη έκπληξη βέβαια ήταν και η τούρτα που πρόσφεραν τα κορίτσια της Πράσινης Γωνιάς για τα γενέθλια του νεαρού προπονητή την προηγούμενη μέρα.

  Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.