Όταν ο αθλητισμός συναντά τον Πολιτισμό

Όταν ο αθλητισμός συναντά τον Πολιτισμό, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό. 

Η Αλεξία ,η Δέσποινα,ο Αντρέας,ο Βαγγέλης,η Γεωργία ,η Κωνσταντίνα,ο Θοδωρής,ο Χρήστος,ο Γαβριήλ,η Νικολέτα,η Ελένη,ο Παναγιώτης,ο Αλέξανδρος,η Λουίζα,η Μελίνα και ο Γιώργος,μαθητές του Δ1 τμήματος του 27ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων Αριστείδης Παππάς  ,θέλοντας να δείξουν την στήριξη στην μεγάλη διοργάνωση της πόλης μας,του Trikala City Run,ετοίμασαν δυο κολάζ έκπληξη για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Λυμπίσιου Βαρβάρα και Κούζα Χρύσα που βρέθηκαν στο σχολείο για να ενημερώσουν  για τις εγγραφές, λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τις διακοπές του Πάσχα.

Το ένα είχε αναφορά στη ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού Απόστολου Καλδάρα και το δεύτερο σ’ έναν από τους καλύτερους και σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές όλων των εποχών τον Δημήτρη Μητροπάνο. Τα παιδιά παρέδωσαν τα κολάζ  τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού καθώς εξευγενίζει το σώμα, την ψυχή και το σώμα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Συνεχίζονται καθημερινά στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ειδικό κιόσκι που έχει στηθεί οι εγγραφές στο 1ο Trikala City Run που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου 2019.

Οι παλιές πρωταθλήτριες του ΓΣ Τρικάλων και του ΓΑΣ Ζευς αλλά και εθελοντές ενημερώνουν το κοινό για τους αγώνες, τις διαδρομές και τους βοηθούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις συμμετοχής.

Το κιόσκι θα εξυπηρετεί καθημερινά τους ενδιαφερόμενους, πρωί και απόγευμα ενώ ηλεκτρονικά μπορεί να δηλώσει κανείς συμμετοχή στον αγώνα στο www.trikalacityrun.gr.