ΠΑΕ Ηρακλής: «Δυστυχώς καμία λύση»

Εκ μέρους της παε Ηρακλής και με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που σχετίζονται για την συμμετοχή της ομάδος μας στο πρωτάθλημα super league δύο και football league ,διευκρινίζουμε oτι εξετάζονται όλες οι δυνατές πιθανότητες και οι επιμέρους επιπτώσεις στην ύπαρξη και καθημερινή λειτουργία της παε.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις από πλευράς πολιτείας και αρμόδιου υπουργείου για την προστασία του εταιρικού λογαριασμού ή ακόμη και για την προστασία της μη κατάπτωσης της εγγυητικής δεν εχει δοθεί η παραμικρή βοήθεια και δεν έχει βρεθεί λύση στα δύο αυτά φλέγοντα θέματα.
Ως εκ τούτου δυσχεραίνονται αφάνταστα και απεριόριστα οι όποιες κινήσεις κάνουμε για την βιωσιμότητα της εταιρείας και την ομαλή μετάβαση της σε οποιονδήποτε από τα δύο πρωταθλήματα.
Συνεχίζουμε, ερευνούμε και συζητούμε σε καθημερινή βάση ολες τις πιθανές προτάσεις και λύσεις που προσφέρονται την παρούσα στιγμή.
Διαβεβαιώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε και να εκτελέσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για το καλό της ομάδας μας.