ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα: «Ο κ. Μπαταγιάννης ούτε σκέφτεται, ούτε προτίθεται να εγκαταλείψει την Π.Α.Ε.»

Από την ΠΑΕ Α Ο Τρίκαλα υπάρχει απάντηση σε  ανώνυμο δημοσίευμα . Η ανακοίνωση: «Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα Sportime σήμερα 06/06/2018 ένα δημοσίευμα με τον βαρύγδουπο τίτλο «Βόμβα στα Τρίκαλα», σύμφωνα με το οποίο η ομάδα μας είναι  «ένα καζάνι που βράζει»καθώς κατά  «πληροφορίες» του  (ανώνυμου) συντάκτη του δημοσιεύματος «ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει».

Θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο  τρόπο να ενημερώσουμε τον συντάκτη του δημοσιεύματος (που δεν έκανε έναν κόπο να διασταυρώσει τις «πληροφορίες» του….) και τους «πληροφοριοδότες» του , αλλά και να καθησυχάσουμε τους φιλάθλους της ομάδας, ότι ο κ. Μπαταγιάννης ούτε σκέφτεται, ούτε σχεδιάζει, ούτε προτίθεται να «εγκαταλείψει» την Π.Α.Ε.

Η ομάδα μας μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League και έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη , κατ’ αρχάς σε οργανωτικό επίπεδο εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη αδειοδότηση καθώς είναι από τις πλέον συνεπείς οικονομικά Π.Α.Ε. της κατηγορίας. Οι φίλαθλοι των Τρικάλων θα πρέπει να ξέρουν ότι οι στόχοι μας θα είναι ακόμα υψηλότεροι και οι απαιτήσεις ακόμα μεγαλύτερες.

Δεν ξέρουμε ποιοι ενοχλούνται από την παρουσία του κ. Μπαταγιάννη στην Π.Α.Ε., και τι επιδιώκουν με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Αλλά όσο κι αν επιθυμούν να μετατρέψουν  τις επιθυμίες τους σε ειδήσεις η αλήθεια θα τους διαψεύδει πάντοτε.

Προειδοποιούμε δε όλους , «πληροφοριοδότες», «παπαγαλάκια» και «τελάληδες» , ότι στο εξής τέτοιου τύπου αναληθή,  παραπλανητικά και υποβολιμαία δημοσιεύματα , που μόνο στόχο έχουν να υπονομεύσουν το μέλλον του συλλόγου και να δυναμιτίσουν τις προσπάθειες της διοίκησης  και του μεγαλομετόχου , θα βρίσκουν τον δρόμο των δικαστηρίων που είναι και ο μόνος που τους αρμόζει.»

To δημοσίευμα του Sportime

Βόμβα στα Τρίκαλα

Αποχωρεί από την ομάδα ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, αφήνοντας την ομάδα ξεκρέμαστη και κυρίως στις οικονομικές της εκκρεμότητες.

Χαμός στα Τρίκαλα, αφού είναι ένα καζάνι που βράζει. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Μπαταγιάννης, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Πρόκειται για μία βόμβα, αφού σε αυτή την περίοδο η ομάδα βρισκόταν σε φάση αναδιοργάνωσης.

Τα σενάρια θέλουν τον Μπαταγιάννη να αφήνει έκθετους, όσους ήταν σε επαφή αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας.

Παράλληλα φέρεται να αφήνει τον σύλλογο με μεγάλο οικονομικό άνοιγμα, κάτι που δεν αποκλείεται να προκαλέσει πρόβλημα. Επίσης φημολογείται να μην έχει καλές σχέσεις και με τους ανθρώπους που «έτρεχαν» την ομάδα και είχαν βάλει το όνομα τους σε διάφορες οικονομικές υποθέσεις.

Η αποχώρηση του αναμένεται να επισημοποιηθεί έως την Δευτέρα και θα προκαλέσει αντιδράσεις στην ομάδα των Τρικάλων.