Παπαργυρίου για ΑΟΤ:«Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Ο έμπειρος αριστερός μπακ της Δόξας Δράμας, Ιορδάνης Παπαργυρίου, ο οποίος αγωνίστηκε και στον Α Ο Τρίκαλα το 2015, ήρθε το καλοκαίρι προερχόμενος από τη Σούπερ Λιγκ 1 και τη Λαμία. Ο 27χρονος Θεσσαλονικιός τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «Μαυραετών» για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης, με μια πρώην ομάδα του, τα Τρίκαλα, στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας και γενικότερα τη σεζόν που ξεκινά:

«Αρχίζουμε με ένα ματς Κυπέλλου, χωρίς φαβορί, όπως συνήθως στο θεσμό. Τα Τρίκαλα είναι καλή ομάδα, το ίδιο φυσικά και εμείς. Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είμαστε στο ξεκίνημα, δεν έχουμε σαφή εικόνα των αντιπάλων. Τα Τρίκαλα φυσικά μετέχουν σε άλλη κατηγορία, δεν θα τους βρούμε στο πρωτάθλημα».

Για το αν είναι καλό ότι το ματς διεξάγεται στην «ουδέτερη» Λάρισα και αν είναι ιδιαίτερο ματς για εκείνον: «Έχω περάσει από τον ΑΟΤ για έξι μήνες, το γήπεδο Τρικάλων αν έχει κόσμο πάντα αποτελεί δυνατή έδρα. Μάλλον είναι θετικό που αγωνιζόμαστε στη Λάρισα, αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Στα Τρίκαλα έκανα ένα καλό εξάμηνο εκεί, ήμασταν ψηλά στη Β΄ Εθνική, κάναμε πρωταθλητισμό».

Τέλος, για το μήνυμα στον κόσμο της Δόξας και τις στοχεύσεις στο πρωτάθλημα: «Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι θέλουμε τη στήριξή τους, όσοι μπορούν να έρθουν, πάντα βοηθούν με τη θετική αντίδρασή τους. Κάθε καλό ξεκίνημα δίνει ψυχολογία και εμείς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Είναι νωρίς για το πρωτάθλημα, φέτος υπάρχουν ιδιαιτερότητες, με πλέι οφ και πλέι άουτ. Η Δόξα βεβαίως παραδοσιακά θέτει το στόχο από μόνη της, είναι μεγάλη ομάδα».