Παπαθεοδώρου για ΠΑΟΚ: «Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης»

O ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σε ματς πρωταθλήματος με 8 επαγγελματίες και τρεις εφήβους για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια (15/4/2009) και πάλι με αντίπαλο τον Κολοσσό. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε δηλώσεις μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου (79-83) και μίλησε για καταστάσεις εξαθλίωσης. Οι δηλώσεις του: 

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη του. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και πάλι στη φιλοξενούμενη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε…»

Για τις σκέψεις που μπορεί να κάνει ενόψει της συνέχειας της σεζόν: «Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι… Δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα ως τώρα…»

Για τους παίκτες που έχουν μείνει να προσπαθούν και αν θέλει να πει κάτι γι’ αυτούς: «Έχω την ανάγκη να πω πολλά για όσους είναι εδώ και τρέχουν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι δε μας αξίζει αυτό που γίνεται. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά».

Για τον ίδιο και τι σκέφτεται να κάνει μετά τη διακοπή του Πάσχα: «Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, ενώ οι «ΠΑΟΚάρχες» είναι, είμαι εδώ…»

Για την κατάσταση και αν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω αυτός: «Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος και ξέρω τι αντιμετωπίζω. Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω εγώ για αυτό. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για παραπάνω θέματα. Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει. Λογικά έχουμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σύλλογο… Πήγαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό… Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι το Μάρτιο, το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που το έκανε αυτό και δίνουμε ό,τι έχουμε στο πρωτάθλημα».

Για το τι μπορεί να ζητάει ο ίδιος από τη διοίκηση σε αυτήν την κατάσταση: «Σαν προπονητής πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Βλέπετε την εικόνα. Προφανώς οι απαντήσεις έχουν δοθεί δεν είναι θετικές. Εγώ μιλάω για την ομάδα. Είμαστε σε τόσο καλή διάθεση, που πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και κάνουμε… εκδρομές. Περνάμε πολύ ωραία όπως φαίνεται…».

ΠΗΓΗ basketplus.gr