Με πάρα πολλές συμμετοχές το Trikala City Run

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 2 Μαϊου οι διοργανωτές του πρώτου Trikala City Run εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την συμμετοχή αλλά και τις προετοιμασίες για τον αγώνα που θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Μαϊου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Ένας αγώνας που θα βαδίσει στα χνάρια του αθλητισμού και του πολιτισμού στα Τρίκαλα.

Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αγγίζουν τους 1000 ήδη ενώ πάνω από 500 παιδιά δημοτικών σχολείων θα λάβουν μέρος στον αγώνα των 1000 μέτρων. Αρκετές είναι και οι συμμετοχές των ΑΜΕΑ στον δρόμο των 200 μέτρων.

Να σημειωθεί ότι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ του Σαββάτου στις 8 στο κιόσκι που έχει στηθεί στην Ασκληπιού αλλά και στο www.trikalacityrun.gr.

Ο Αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού Άκης Αναστασίου  τόνισε: «Είναι ένα νέο γεγονός για την πόλη,  το Trikala City Run,  και ευελπιστούμε  να χτιστεί ένας μεγάλος αγώνας και να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές εγνωσμένης αξίας με τον καιρό. Συνετέλεσαν ιδιαίτερα  οι σύλλογοι γι’ αυτή την διοργάνωση και ευελπιστούμε να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να έρθει ο κόσμος να συμμετάσχει σε αυτόν».

Όσον αφορά την ώρα προσέλευσης τα παιδιά ΑΜΕΑ θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Χατζηπέτρου στις 9 το πρωί (ο αγώνας ξεκινάει στις 9.45), τα παιδιά των Δημοτικών στον Σταθμό  στις 9 επίσης (ο αγώνας ξεκινάει στις 10) ενώ όσοι θα τρέξουν στον μεγάλο αγώνα που ξεκινάει στις 10.30 καλό είναι να βρίσκονται 1 ώρα τουλάχιστον πριν την έναρξη στην Ασκληπιού.