Παράπονα Φήκης για την διαιτησία

Με ανάρτησή του ο ΠΟ Φήκης εκφράζει έντονα παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Αμβρυσσέα Διστόμου, ένα ματς που έληξε ισόπαλο 1-1 για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Χ»άσαμε μια πολύτιμη νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, όμως προηγηθήκαμε νωρίς στο 14′ με διαγώνιο σουτ του Γκαντιά.
Στο 40′ έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Η διαιτητής δεν υπέδειξε ένα υπέρ μας ξεκάθαρο πέναλτι μετά από χέρι αντιπάλου παίχτη, που έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή του τέρματος. Κάτι το οποίο σήμαινε ταυτόχρονα και κόκκινη κάρτα.
Στο 2ο ημίχρονο υπήρχε νευρικότητα στον αγώνα, χωρίς σπουδαίες φάσεις. Στο 78′ όμως σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας, ο Αλμπάνης του Αμβρυσσέα με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για νίκη που θα ισοδυναμούσε με αντίστοιχη βαθμολογική αναρρίχηση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μέχρι σήμερα λάθη διαιτητών που είναι όλα εις βάρος μας είναι καθαρά τυχαία. Δεν θα θέλαμε σαν ομάδα να αναφερθούμε ποτέ ξανά σε λάθη της διαιτησίας.