Παραστάσεις-εμπειρίες ωραίοι αγώνες από τα παιδιά του ΑΟΤ

Ολοκληρώθηκε το 13ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Δήμητρα Απόλλων με επιτυχία και πάρα πολλές συμμετοχές.

Περισσότερες φωτό  ΕΔΩ 

Η Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα συμμετείχε με τέσσερα τμήματά της, την Κ9, την Κ12, την Κ14 και την Κ16.

Η ομάδα της Κ9 της Ακαδημίας Α Ο Τρίκαλα, στην απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την 2η θέση στο 13ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό , έτρεξαν, μόχθησαν, προσπάθησαν και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια τελειώνοντας τους αγώνες γεμάτα από παραστάσεις και όμορφες εικόνες.

Πρώτος σκόρερ στην ηλικιακή κατηγορία Κ9 του 13ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, ο Ευθύμης Μπαμπούρης της Ακαδημίας Α Ο Τρίκαλα με 6 γκολ.

Σε ένα τουρνουά το οποίο είχε αρκετό βαθμό δυσκολίας καθώς τα παιδιά των ομάδων έδωσαν τέσσερις αγώνες σε διάστημα τριών σερί ημερών. Μια επίπονη διαδικασία που όμως έδωσε πράγματα σε όλους.
Η Κ16 αγωνίστηκε για τις θέσεις 5-6 με τον Εδεσσαϊκό
Η Κ14 έπαιξε στον Β τελικό με τον ΠΑΟΚ Διάπλαση
Η Κ12 έδωσε τελευταίο ματς για τις θέσεις 5-6 με τον Εδεσσαϊκό

Την ομάδα Κ9 του Άρη (η οποία έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας αυτής με την Κ9 του ΑΟΤ) βράβευσε μετά το τέλος του 13ου τουρνουά ποδοσφαίρου ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Α Ο Τρίκαλα, Κώστας Καρακούσης ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε ότι:
«Ως υπεύθυνος της ακαδημίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Δήμητρας Απόλλων για την πρόσκληση.Και θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά μας που αγωνίστηκαν γιατί στα δικά μου τα μάτια όλοι διακρίθηκαν. Μέχρι το τέλος της σεζόν μας περιμένουν ακόμα πολλές προκλήσεις.»

Η Κ9 αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Ένα Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια, την συμμετοχή και το ήθος και συγχαρητήρια στους προπονητές των τμημάτων, Ντράγκαν Κνέζεβιτς, Βασίλη Μπαλά και Νίκο Πιάζα.