Παράταση αιτήσεων για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ

Σε παράταση υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής οδηγείται το 1ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων – Παλαιμάχων – Ανέργων (ΕΠΑ). Αιτία, η πολύ μεγάλη συμμετοχή, που ανάγκασε την οργανωτική επιτροπή να δώσει παράταση μέχρι τις 25/11/2017.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων (πληροφορίες στον τηλεφωνικό αριθμό 2431353524).
Επομένως, τροποποιείται και το πρόγραμμα, με την κλήρωση να ορίζεται πλέον για τις 30 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων.

Δικαιούνται συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρωμένο το 18ο έτος της ηλικίας, αυστηρά και μόνο με τους παρακάτω περιορισμούς:

1) Δεν είναι εν ενεργεία αθλητές στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, εκτός και αν είναι άνω των 45 ετών (γεννηθέντες έως τις 31-12-1972)

2) Κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει ένα παίκτη εκτός του φορέα της.

3) Κατώτατο όριο συμμετεχόντων για κάθε ομάδα είναι οι 12 αθλητές

Κάθε ομάδα θα πρέπει να υποβάλλει στην επιτροπή δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ότι αποδέχεται τους όρους και να ορίζει τον εκπρόσωπό της και τον αναπληρωματικό του.

Η δήλωση συμμετοχής περιλαμβάνει:

– Υπογεγραμμένη δήλωση του υπεύθυνου ή εκπροσώπου του φορέα ότι έλαβε γνώση του περιεχομένου της προκήρυξης και την οποία αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα.

– Βεβαίωση ότι οι αναγραφόμενοι στην κατάσταση συμμετοχής – των αθλούμενων εργάζονται ή είναι μέλη στον φορέα για τον οποίο είναι υπεύθυνος ο υπογράφων.

– Ορισμό ενός εκπροσώπου-υπεύθυνου του φορέα του και ενός αναπληρωματικού του, που ένας εξ αυτών θα παρίσταται στον αγώνα, ως υπεύθυνος – εκπρόσωπος της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα.

Στην κατάσταση συμμετοχής περιλαμβάνονται:

  1. Πλήρη στοιχεία και έτος γέννησης των αθλούμενων για κάθε ομάδα.
  2. Υπογραφή από τον υπεύθυνο ή εκπρόσωπο του φορέα

Τα δελτία αθλουμένων εκδίδονται μετά την προσκόμιση (09/11/2017)

α) Μία φωτογραφία.

β) Φωτοτυπία (εμπρός και πίσω) της αστυνομικής ταυτότητας.

γ)Υπεύθυνη δήλωση (επικυρωμένη) του νόμου 105, που θα αναφέρει ότι ο αθλητής θα συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη στο εργασιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε ότι αφορά τυχόν τραυματισμό του & κατά συνεπεία παραιτείται κάθε σχετικής αποζημιώσεις ,όπως επίσης & ότι γιατρός έχει επιβεβαιώσει ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

δ) Βεβαίωση ιατρού καρδιολόγου ότι έχει εξεταστεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των αθλούμενων στο τουρνουά είναι να υπάρχει ιατρική εξέταση ιατρού καρδιολόγου. Η υγιεινή των συμμετασχόντων είναι ευθύνη των ιδίων. Ο διοργανωτής ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ αναλαμβάνει τον ορισμό ιατρού στους αγώνες και διασφαλίζει την παρουσία ιατρού κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η μεγάλη αυτή μπασκετική γιορτή φιλοδοξεί να είναι μια διοργάνωση για το μπάσκετ εκτός επαγγελματισμού, για το μπάσκετ της παρέας, για το μπάσκετ της μαζικής άθλησης.