Παρελθόν Μπαρμπόσα-Γεραγόρη/Προγραμματισμός στις δύο γυναικείες ομάδες των Τρικάλων

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α Εθνική, από τον προπονητή μας Γιώργο Λουλέ και τη διοίκηση του Α Ο Τρίκαλα 2011.
Στο δυναμικό της ομάδας παραμένουν εκτός απροόπτου όλες οι παίκτριες του περσινού ρόστερ, πλην της Μαρλέν Μπαρμπόσα και της Πάμελας Γεραγόρη με τις οποίες λύεται η συνεργασία μας κοινή συναινέσει.Τις ευχαριστούμε για την πολυετή προσφορά τους στο σύλλογο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Σύντομα ο Γιώργος Λουλές θα ανακοινώσει τα ονόματα τουλάχιστον 6-7 ποδοσφαιριστριών από τις Νέες Τρικάλων που θα ενσωματωθούν στον  Α Ο Τρίκαλα 2011,ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποιες στοχευμένες μεταγραφές που να ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας που χτίζει ο προπονητής μας για τη νέα περίοδο.
Υπενθυμίζουμε ότι τα υπόλοιπα κορίτσια των Νέων μαζί με προσθήκες από το υπάρχον δυναμικό του Α Ο Τρίκαλα 2011 και πιθανών άλλων ομάδων, θα αποτελέσουν το ρόστερ του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Α Ο Τρίκαλα που θα πρωτοεμφανιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.