Παρέμεινε στην Α2 γυναικών ο Ασκληπιός Τρικάλων

Ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδος του Ασκληπιού και οριστικοποιήθηκε η παραμονή της ομάδος (για 4η συνεχόμενη χρονιά) στην Α2 εθνική κατηγορία ΕΟΠΕ αφού και με την ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης της PRE LEAGUE, καμία από τις ομάδες που υποβιβάστηκε από τη μεγαλύτερη κατηγορία, δεν ανήκει στον όμιλο της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος. 

Έτσι, ο Ασκληπιός θα μετέχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 στον, ενιαίο πλέον, Βόρειο όμιλο της Α2 αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Ν.Γενεά Θεσσαλονίκης, ΕΑ Λάρισας, Ν. Βύσσα, Ναύαρχος Βότσης κλπ.
Ήδη ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει και οι πρώτες κρούσεις με τις αθλήτριες που πλαισίωναν την ομάδα αλλά και με αυτές που αποτελούν στόχο έγιναν, με αποκλειστικό σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα και να μην ξαναβρεθεί στην ίδια θέση.
Στόχος της διοίκησης είναι ο εμπλουτισμός του έμψυχου υλικού με αθλήτριες που έχουν εμπειρίες στην κατηγορία αλλά και με νεαρές που έχουν τη διάθεση να δουλέψουν και να δημιουργήσουν έτσι, ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.Θα συνεχίσει βέβαια να προωθεί νεαρές αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα ενώ σε ότι αφορά στο εξωαγωνιστικό μέρος, θα αναζητηθούν και νέες συνεργασίες στο κομμάτι των χορηγιών.