Παραιτήθηκε ο Καλογιάννης από πρόεδρος της Football League

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της Ένωσης Β’ Εθνικής ανακοίνωσε την Πέμπτη (29/1) κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της διοργανώτριας ο Σπύρος Καλογιάννης.

Ο έμπειρος παράγοντας, επικαλούμενος ψυχολογική κούραση αλλά και δυσαρέσκεια για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη κατηγορία, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει άλλο στο θώκο.

Έτσι, με τη συνδρομή και της νομικής υπηρεσίας γνωστοποιήθηκε ότι θα προκηρυχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο διοικητικό φορέα της Β’ Εθνικής στις 17 Φεβρουαρίου.

«Είμαι κουρασμένος, έχω πολλά προβλήματα και προσωπικά… Σας είχα πει ότι θα αναμένω από εσάς κάποια πράγματα να αλλάξουν στη νοοτροπία και στη συμπεριφορά και είχα δώσει μια προθεσμία. Δεν μπορώ να συνεχίσω και θα αποχωρήσω…», είπε μεταξύ άλλων ο Καλογιάννης στο συμβούλιο για το θέμα του, με αρκετούς εκπροσώπους ομάδων να θέλουν να τον μεταπείσουν, αλλά να επιμένει…

Αν, λοιπόν, ο Καλογιάννης δεν αλλάξει γνώμη ή δεν είναι πάλι υποψήφιος, τότε αυτό θα σημάνει το τέλος της παρουσίας του στην ηγεσία της Ένωσης Β’ Εθνικής από τις 9 Ιουλίου 2008! Φυσικά, επειδή αρκετές φορές και στο παρελθόν είχε ειπωθεί το «φεύγω», για αυτό καλό θα είναι να υπάρχει και μια επιφύλαξη για το τι θα συμβεί, αν και αυτή τη φορά ο έμπειρος παράγοντας εμφανιζόταν κατηγορηματικός.

«Έχουν παραβιαστεί κάποιες κόκκινες γραμμές μέσα μου και δεν γίνεται να συνεχίσω. Πάνω απ’ όλα, όμως, κουράστηκα», δήλωσε μετά το συμβούλιο στα ΜΜΕ, προαναγγέλλοντας μάλιστα και συνέντευξη Τύπου την επόμενη εβδομάδα.

 

Το συμβούλιο πάντως, είχε πολλές και χτυπητές απουσίες, με συνέπεια η απαρτία να είναι οριακή. Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν δέκα ομάδες, που ήταν οι: Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Σμύρνης, Πανελευσινιακός, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, Λαμία, Καλλιθέα, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος, Χανιά. Αντίθετα, έλειπαν οι: ΑΕΛ, Τρίκαλα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζάκυνθος, Κέρκυρα και φυσικά ο Εργοτέλης, ο οποίος βέβαια αποχώρησε από το πρωτάθλημα και η τυπική τοποθέτησή του ως τελευταίου της βαθμολογίας θα γίνει από τον αθλητικό δικαστή μετά τους τρεις συνεχόμενους μηδενισμούς του.

ΠΗΓΗ a-sports.gr