Με πάθος και ψυχή πρωταθλητής Χάντμπολ Θεσσαλίας το 2ο ΓΕΛ Τρικάλων

Μετά από έναν πολύ δυνατό τελικό «θρίλερ» ο οποίος κρίθηκε στο γκολ, τα παιδιά του 2ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων στέφθηκαν πρωταθλητές Θεσσαλίας στο χάντμπολ καθώς κέρδισαν στο Κατσιμήδειο κλειστό με σκορ 17-16 την ομάδα των εκπαιδευτηρίων «Μπακογιάννη» Λάρισας.

Τα παιδιά έβγαλαν μεγάλη ψυχή και πάθος στο γήπεδο έχοντας απέναντι τους έναν ισάξιο αντίπαλο σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με την θερμή συμπαράσταση των συμμαθητών τους κατέκτησαν το Θεσσαλικό πρωτάθλημα και συνεχίζουν στην Πανελλήνια φάση.

Σε ένα άθλημα όπως το χάντμπολ που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν έχει επίσημο σύλλογο στο Νομό Τρικάλων και η επιτυχία αυτή των μαθητών του 2ου ΓΕΛ είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο αγώνας είχε και πολλές διακοπές καθώς πρόκειται για άθλημα δύναμης και έντασης και στο παρκέ έπεφταν κορμιά. Μάλιστα τη νίκη το 2ο ΓΕΛ την πήρε με παίκτη λιγότερο στο τέλος καθώς υπήρξε αποβολή αλλά κράτησαν την μπάλα ψύχραιμα και πήραν το πρωτάθλημα.

Διαιτητές του αγώνα οι  Παλαμιώτης ( διαιτητής Α2 Εθνικής κατηγορίας) και Μπαϊραχτάρης.

2ο ΓΕΛ Τρικάλων (Αδάμου Δήμητρα): Κορδάμπαλος, Καρράς, Λιόντος, Σακελλαρίου, Μαργαρης, Μητσιούλης, Μπαϊραχτάρης, Μπαλατσός, Βάλλας, Τσούκαλος, Βιλανάκης, Τσούπρας, Νάκος.

Εκπαδευτήρια «Μπακογιάννη» ( Δημήτρης Μπακογιάννης) : Ζαρκατζιάς, Κοντόγιας, Βαλαώρας, Ζάχος, Νταλέκος, Μιχαήλ, Χριστοδουλόπουλος, Δρακώτος, Πανάγος, Καραμπατσάς, Χλιάπης, Τσερέπας, Μαργκάς.