Παιδικό/ H Δήμητρα Α΄νίκησε τον ΑΟΤ Α΄(φωτό)

Στο γήπεδο του Φλαμουλίου για την τρίτη αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος, η Δήμητρα/Απόλλων Α΄έπειτα από ένα ωραίο παιχνίδι, πήρε τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας επί του ΑΟΤ Α΄.  Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν . Βέβαια ο αγωνιστικός χώρος ήταν «βαρύς» και δυσκόλεψε τους παίκτες των δύο ομάδων. Μόλις στο 4΄ο Τσιρογιάννης με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσιαντούλας έκλεψε την μπάλα, βλέποντας τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και με σουτ έκανε το 1-1.Στο 13΄ο Νάκος σε καλή θέση, δεν αστόχησε για το 1-2.Στο 28΄η Δήμητρα κέρδισε πέναλτι και ο Νικλητσιώτης  έστειλε την μπάλα στην γωνία του Αγγέλη για το 1-3. Και στο 70΄νέο λάθος της άμυνας με τον Αλεξόπουλο από πλάγια θέση να σκοράρει για το τελικό 1-4.

Α.Ο.Τρίκαλα Α΄: Αγγέλης, Σταμάτης (65΄Οικονόμου), Σκαρλέας, Δρόσος, Τζαρήτο, Σαφέτ, Τζιάνης(41΄Γκούμας),Κογιάννης(60΄Σαργιώτης),Πολύμερος(5΄Παπαζήσης),Τσάτσος,Τσιρογιάννης.

Δήμητρα Απόλλων Α΄: Δεληλίγκας (67΄Αντωνίου), Βασιλάκος, Τσιαμάντας, Στεργιόπουλος (Αλεξόπουλος), Κοθράς, Τσιούφης, Νάκος (55΄Μαγαλιός), Τσιαντούλας, Μπέσιος (60΄Κεφαλάς), Νικλητσιώτης (63΄Τσόκας)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.