Πέντε του Ασκληπιού πήραν μεταγραφή

Σε ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους 5 αθλητές του Ασκληπιού.

Συγκεκριμένα 3 αθλήτριες και 2 αθλητές έχουν μετακινηθεί σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών με ιστορία στο χώρο του αθλήματος

Μετά την επιτυχημένη παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, με μεγάλες ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης να δείχνουν ενδιαφέρον και τελικά να τους κάνουν δικούς τους.

Καπέλου Ευαγγελία

1

Μετά την περσυνή συμμετοχή μα την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών η Καπέλου μετακόμισε στην Ηλιούπολη η οποία ανέβηκε φέτος στην Α1 γυναικών. Η Ευαγγελία την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

 

Γεωργίου Άρτεμις

2

Στην Αθήνα και στον Γ.Σ. Χαλανδρίου που βρίσκεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της η Γεωργίου. Η Άρτεμις την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, στο οποίο αναδείχτηκε καλύτερη πασαδόρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Ντινόπουλος Μενέλαος

4

Στην Αθήνα και στον Πανελλήνιο που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία των ανδρών, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντινόπουλος Μενέλαος. Μέλος του Ασκληπιού ο Μένιος από μικρή ηλικία πέρασε απ΄όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μέλος τα τελευταία χρόνια του τμήματος των ανδρών έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

 

Γιαννούλη Κορίνα

3

Στην Θεσσαλονίκη και στους Μακεδόνες Αξιού ΄που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία των γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της η Γιαννούλη Κορίνα.

Η Κορίνα την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

 

Μακράκης Δήμος

5

Στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία ανδρών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μακράκης Δήμος.

Μέλος του Ασκληπιού ο Δήμος από μικρή ηλικία πέρασε απ΄όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μέλος τα τελευταία χρόνια του τμήματος των ανδρών έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

 

Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους αθλητές του υγεία και καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.