Περιμένουν χρήματα από το στοίχημα 21 ΠΑΕ SL2 να εξοφλήσουν τις απλήρωτες διαιτησίες

Απλήρωτα παραμένουν τα έξοδα διαιτησίας στη Super League 2. Και θα παραμείνουν απλήρωτα τουλάχιστον ως τις 15 Ιουλίου, ελλείψει εσόδων. Την Πέμπτη (23/06) 21 ΠΑΕ είχαν κληθεί να απολογηθούν έπειτα από διώξεις που έχουν ασκηθεί, όμως εξασφάλισαν 3η αναβολη για τις 18 Ιουλίου…

«Μη μου ζητήσετε πάλι αναβολή», είπε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η πρόεδρος Ελένη Βασιλοπούλου στους νομικούς εκπροσώπους των ΠΑΕ. Τι απάντηση πήρε; «Μας έχει διαβεβαιώσει ο κύριος Γεραπετρίτης ότι στις 15 Ιουλίου θα πάρουμε τα χρήματα από το Στοίχημα», είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. «Αν έχουν δοθεί τα λεφτά στις 15 Ιουλίου και μία ημέρα μετά μία ΠΑΕ δεν πληρώσει, να τη δικάσετε», πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορίου. Ο Αργύρης Λίβας της είπε: «Αν μπουν τα χρήματα βάλτε τη δικάσιμο πιο νωρίς. Αν γυρίσεις τους παράγοντες ανάποδα, δεν πέφτει τσιγάρο…». Και ο Παναγιώτης Λιακόπουλος συμπλήρωσε: «Ο Μένιππος έλεγε ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Έτσι, χορηγήθηκε 3η αναβολή (οι προηγούμενες στις 8 Απριλίου και στις 20 Μαΐου) για  18 Ιουλίου με την υποσημείωση ότι είναι η τελευταία για τις ΠΑΕ που έπρεπε να έχουν πληρώσει ως το τέλος Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ  footballleaguenews.gr