Παίρνει απόφαση η ΕΠΟ-Προς οριστική διακοπή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής-Γυναικών και ΕΠΣ

Ώρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr από την ΕΠΟ, οι αγώνες στην Γ’ Εθνική διακόπτονται οριστικά!

Για αύριο 29/4 έχει προγραμματιστεί Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να λάβει απόφαση τόσο για τη Γ’ Εθνική όσο και για τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ.

Για την Γ Εθνική, δημοσιεύματα αναφέρουν , ότι το σενάριο που δείχνει να υπερισχύει όσο αναφορά την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία (ερώτημα αν είναι Σούπερ Λιγκ 2 ή Φούτμπολ Λιγκ), αλλά και τον υποβιβασμό είναι:

Οι πρωτοπόροι των 8 ομίλων (άσχετα αν στέφθηκαν ήδη πρωταθλητές ή απλά είναι πρωτοπόροι προ διακοπής) να ανέβουν στην πιο πάνω κατηγορία, ενώ ενδέχεται να υποβιβαστούν οι ομάδες που απέχουν από την ζώνη παραμονής με πέντε ή περισσότερους βαθμούς.

Βεβαίως, για τον υποβιβασμό υπάρχουν και άλλα «ρεύματα», όπως του υποβιβασμού μόνο όσων ομάδων είχαν πέσει ήδη μαθηματικά πριν τη διακοπή της πανδημίας , είτε αυτό του υποβιβασμού μιας ομάδας λιγότερης από κάθε όμιλο, είτε ακόμα του υποβιβασμού μόνο τριών ομάδων από καθένα από τα οκτώ γκρουπ.

Πάντως, σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα των Κυπέλλων τοπικών Ενώσεων και δεν αποκλείεται να υπάρξει κατ’ εξαίρεση δραστηριότητα, εννοείται κεκλεισμένων των θυρών.

Όλα ακόμα παραμένουν σε θεωρητικό επίπεδο και εικασίες και υπάρχει αγωνία για τις ανακοινώσεις.

Οι τέσσερις πρωταθλητές των ομίλων είναι Πιερικός, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας και Ρόδος και οι άλλοι τέσσερις πρωτοπόροι (που πιθανό να επωφεληθούν, παρότι μαθηματικά δεν είχαν εξασφαλίσει τον τίτλο προ διακοπής) είναι οι Πόντιοι Κοζάνης, Καλλιθέα, Αστέρας Βλαχιώτη, Επισκοπή.