Παίζει η Β ΕΠΣΤ την Κυριακή 1/11 και Stop για ένα μήνα

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες της Β ερασιτεχνικής στο ερασιτεχνικό Τρικάλων , ο Α όμιλος στις 11.00 και ο Β όμιλος στις 15.00.
Μετά από αυτούς τους αγώνες, θα σταματήσουν όλες οι διοργανώσεις της ΕΠΣΤ για ένα μήνα καθώς σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν για τα νέα μέτρα στις περιοχές επιπέδου Β όπου σε αυτές ανήκει και ο Νομός Τρικάλων, αναστέλλεται κάθε ομαδική αθλητική δραστηριότητα, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Α ΟΜΙΛΟΣ ΩΡΑ 11.00

Βασιλική – Ζάρκο
Γλίνος – Λόγγος
Ακαδημία1 – Απόστολοι γ. Αγ. Κυριακής
Αμπελάκια – ΑΕΚ Σαραγίων γ. Καρυών
Αγ. Οικουμένιος – Αγία Κυριακή 3-0 α.α.
Πετρωτό – Αστέρας
Ρεπό: Γριζάνο

Β ΟΜΙΛΟΣ ΩΡΑ 15.00

Πιαλεία – Χρυσομηλιά
Γόμφοι – Ροπωτό 0-3 α.α.
Ασπροκκλησιά – Κεφ/κός
Πηγή – Ασπρόβαλτος
Δενδροχώρι – Παλ/ρο
Θεόπετρα – Γενέσι
Φωτεινό – Πρίνος

Από κάθε όμιλο της Β Ερασιτεχνικής ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμολογικά ανέρχονται στην Α Κατηγορία.

Θα γίνουν αγώνες κατάταξης μεταξύ των δυο σωματείων που θα τερματίσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας των δυο ομίλων .

Σε περίπτωση που αποχωρήσουν η αποβληθούν από την Β Κατηγορία παραπάνω σωματεία από αυτά που υποβιβάζονται , θα ανέλθουν οι τρίτες ομάδες της Β με αγώνες κατάταξης.

i-sd