Παίζει παντού ο ΑΟ Τρίκαλα / Φιλικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με ελεύθερη είσοδο-Έναρξη για το τμήμα σάλας-Με ΠΑΟΚ και Τύρναβο οι γυναικείες

Σε αγωνιστική δράση ο οργανισμός ΑΟ Τρίκαλα τόσο η ΠΑΕ όσο και τα τμήματα του Ερασιτέχνη, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.

ΑΟΤ-Πιερικός στο στάδιο

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων , η ομάδα της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη του Πιερικού στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 .
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους με την τήρηση φυσικά των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

ΑΟΤ-Ολυμπιακός Βόλου στο κλειστό

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 16.00 στο Δημοτικό κλειστό (Κατσιμήδου) , η ομάδα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου σε παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής για την ομάδα των Τρικάλων, ενώ η ομάδα του Βόλου έχει ρεπό στην 1η αγωνιστική της Β Εθνικής η οποία ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου-ΑΟΤ στην Ηλιούπολη

Το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα σάλας της Β Εθνικής (Futsal League), δίνει ο ΑΟΤ Futsal την Κυριακή 17 Οκτωβρίου . Στις 15.00 στο Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης και σε ανοιχτό γήπεδο , ο ΑΟΤ θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Καλαμακίου Αλίμου.

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ Θεόνη στη Νέα Μεσημβρία

Για την 3η αγωνιστική της Α Εθνικής γυναικών, η ομάδα του ΑΟΤ Θεόνη, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 16.00 τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Λέοντας-ΑΟΤ στον Τύρναβο

Αρχίζει και το πρωτάθλημα Γ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. Η ομάδα του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, θα αγωνιστεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 16.00 στο στάδιο Τυρνάβου με τον Λέοντα .

Εκπαιδευτικό ματς ΑΟΤ παίδων μπάσκετ

Η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα θα δώσει εκπαιδευτικό παιχνίδι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. στο Δημοτικό κλειστό (Κατσιμήδου) με την Β ομάδα παίδων των Δαναών.

Εκπαιδευτικά ματς η ποδοσφαιρική ακαδημία ΑΟΤ

Για την Κυριακή το πρωϊ 17 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί εκπαιδευτικοί αγώνες των τμημάτων της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα με την ΑΕΚ Σαραγίων στα γήπεδα Φλαμουλίου. Αν ο καιρός δεν το επιτρέψει θα υπάρξει ενημέρωση για το αν αναβληθούν αυτά τα παιχνίδια των μικρών ποδοσφαιριστών.

Τα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους είναι:

Οι θεατές πάνω από 18 ετών επιτρέπονται να εισέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι
Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών με PCR TEST 72 ωρών ή RAPID TEST 48 ωρών
Οι ανήλικοι έως 12 ετών επιτρέπονται να εισέρχονται με αρνητικό SELF TEST που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα υπογεγραμμένο από τον κηδεμόνα του.