Η Πιαλεία επικράτησε 2-1 του Ζάρκου στον αγώνα κατάταξης

Διεξήχθη στο γήπεδο Πυργετού, ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των τρίτων των ομίλων της Β ερασιτεχνικής ανάμεσα στον Ασκληπιό Πιαλείας και τον Ηρακλή Ζάρκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΔΩ 

Η ομάδα της Πιαλείας κέρδισε με 2-1 με γκολ στο 89΄κι αν υπάρξει κενή θέση στο πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής, τότε αυτή θα είναι που θα την καλύψει.

5΄ Ο Πουλιανίτης σέντρα από αριστερά, ο Αναγνώστου το σουτ  στην κίνηση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

8΄ Πάσα του Πουλιανίτη  στον Παππά σουτ από καλή θέση άουτ.

18΄Ο Δημουλάς έβγαλε την σέντρα  ο Τζερεμές σουτ από την μικρή περιοχή ψηλά άουτ η μπάλα.

21΄Φάουλ του Τζάτζου η μπάλα άουτ.

50΄ Ο Κύρκος  έκανε το σουτ  λίγο πιο μπροστά από την σέντρα η μπάλα στην δεξιά γωνία του Τσουλχάι και  το 1-0 για το Ζάρκο.

Στο 56΄η άμυνα του Ζάρκου δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από την περιοχή και ο Τζερεμές από κοντά εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με πλασέ έκανε το 1-1.

58΄Ο Πουλιανίτης από μακριά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, η άμυνα της Πιαλείας σάστισε και ο Βούλγαρης εξ΄ επαφής το σουτ αλλά άουτ.

89΄ Η Πιαλεία  ένα λεπτό πριν το τέλος του παιχνιδιού κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι. Ο Τζάτζος έκανε το φάουλ, ο τερματοφύλακας του Ζάρκου δεν έκανε σωστή εκτίμηση, με αποτέλεσμα να του φύγει η μπάλα από τα χέρια και να καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Ηρακλής Ζάρκου: Παπαευθυμίου, Τέλιος, Σδράλης, Βούλγαρης, Καπέλας, Δήμας, Μητρούλιας( 46΄ Καλόγηρος), Κύρκος (90΄Κουκούδας), Αναγνώστου, Πουλιανίτης, Παππάς.

Ασκληπιός Πιαλείας: Τσουλχάι, Αγγελής,Τζάτζος Α, Τσαβαλιάρης, Ζαρίδας, ΤζάτζοςΙ, Κολοσπύρης (48΄Ντίνος), Πανάγος(93΄Ντίνος), Τζερεμές (90΄Καλαντζής), Δημουλάς.